Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του και κάθε μοίρα είναι δέσμια των αξιών της.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η χώρα βαδίζει στη διάλυσή της την οριστική απώλεια εθνικής κυριαρχίας και την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού..

Ο ελληνικός λαός επί τρεις δεκαετίες, μία γενιά, στην πλειοψηφία του, δημοκρατικά και συνταγματικά, δόξασε την ανωμαλία.

Αρνήθηκε να πολεμήσει για αξίες, απαρνήθηκε την ιδέα της μεγάλης Ελλάδας και αγόραζε τα πάντα με δανεικά ανάγοντας την επικοινωνία σε κοινωνία.

Την τελευταία δε πενταετία συνέχισε να θεωρεί ότι όλος ο πλανήτης είναι ανώμαλος και θα υποταχθεί στη διεφθαρμένη δικτατορία της μίζας που γεννήθηκε στη μετεμφυλιακή Ελλάδα και εκτέλεσε την Ελλάδα στη μεταπολίτευση.


Oι Έλληνες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να ζουν με ευμάρεια. Να λαμβάνει ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως και οι 300 βολευτές της Βουλής δεκάδες χιλιάδες μηνιαίως με μία οικονομία ανίσχυρη και 2.500.000 εκατ. ανέργους Έλληνες

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας διαμοιράζει αυτά που δεν του ανήκουν στο Αιγαίο, αδυνατεί να συγκρουστεί με το ανθελληνικό παρακράτος της χώρας όπως και οι προκάτοχοι του και δείχνει πως είναι άλλος ένας δειλός, παθητικός πρωταγωνιστής, όπως τόσοι άλλοι ομόλογοί του.

Ο τρόμος της πολιτικής απάτη στο όνομα της μίζας και της δήθεν δημοκρατίας τους, μες το πρόγραμμα του Μάτριξ μας υπνωτίζει και δημιουργεί φόβο, φοβισμένος Έλληνας δεν θέτει ποτέ ερωτήσεις…γιατί σταματάει να σκέφτεται ελεύθερα…γιατί γίνεται πρόβατο και τον πάνε όποτε θελήσουν για θυσία…

Ο μόνος ρατσισμός 
που υπάρχει 
είναι ο ρατσισμός 

εναντίον του Ελληνικού λαού. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------