Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Θεέ και Κύριε! Η κάθοδος των μυρίων του Ισλάμ… Πάνω από 4.000 μετανάστες έφτασαν σήμερα μόνο στην Μυτιλήνη

Δυστυχώς οι πολιτικοί και εκπρόσωποι αυτής της κατακαημένης χώρας αποφάσισαν την άνευ όρων παράδοση και ισλαμοποιηση της! Τώρα στις εκλογές ας φωτίσει ο θεός όλους τους καθυστερημένους που τους ψήφισαν , μπας και αλλάξει κάτι!

Lesvos news Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική.
Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή λαθρομεταναστών, που δεν έχει προηγούμενο.

Μόνο σήμερα το πρωί, ο αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στη νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 μετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής  συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των μεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.

Χαώδης είναι η κατάσταση και στην πόλη της Μυτιλήνης, η οποία τελεί υπό κατάληψη από τους λαθρομετανάστες !!!

Όπου κι στρέψει κανείς το βλέμμα του θα δει τους λαθρομετανάστες παντού στις πλατείες, στους δρόμους, στο λιμάνι της πόλης.

Ο αριθμός των μεταναστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο ξεπερνά τις 18.000
Και όπως δείχνουν τα πράγματα, το κύμα εισροής των μεταναστών από την Τουρκία, συνεχώς θα αυξάνεται δραματικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του νησιού.

Έντονη ήταν η προβολή του θέματος από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, με τον τραυματισμό της γυναίκας αστυνομικού, στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας.

Ως γνωστόν, η αστυνομικός έκανε καταγραφή 60 μεταναστών στη Μόρια, όταν ξαφνικά την πέταξαν στο έδαφος και στην κυριολεξία την ποδοπάτησαν.

Ευτυχώς η σωματική διάπλαση της αστυνομικού ήταν τέτοια, που άντεξε στα ποδοπατήματα και γλύτωσε με μικροτραυματισμούς και θλάσεις σε πολλά σημεία του σώματός της.

Τώρα ας αντιληφθεί κανείς τι μπορεί να συμβεί, αν έχουμε μία γενικευμένη εξέγερση και η αστυνομική ή λιμενική δύναμη είναι η υπάρχουσα σημερινή.
 
Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, είναι η τραυματίας αστυνομικός ενώ φεύγει από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης με το κολάρο στο λαιμό, αφού δεν ήθελε να παραμείνει κλινήρης και προτίμησε να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στα καθήκοντά της.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------