Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Εθνοπροδότες, εγκατέλειψαν τις αρχές τους για ένα ξεροκόμματο εξουσίας, ξεπουλημένα τομάρια της Αριστεράς

Δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι έχει να κάνει με κάθε λογής ανεπάγγελτους, βολεμένους, φυρόμυαλους, λαθρολάγνους πολιτικούς και κρατικοδίαιτους κομμουνιστές που είναι εκτός πραγματικότητας.

Ωστόσο, είναι πολύ καλύτεροι απ’ όλους όσους το γύρισαν σε μνημονιακοί μέσα σε μια νύχτα. Και δε λέμε μόνο τον Τσίπρα και την παρέα του αλλά και όλους εκείνους τους βουλευτές και τα στελέχη που αίφνης έγιναν απολογητές του μνημονίου, έγιναν οι χειρότεροι… γερμανοτσολιάδες της χώρας.

Είναι τέτοια η ξεφτίλα τους, τέτοιος ο γενιτσαρισμός τους που όπου βρεθούν και όπου σταθούν τώρα βρίζουν τον Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα. Βρίζουν τον ροκ σταρ μέγα οικονομολόγο Βαρουφάκη που μέχρι πρότινος διεκδικούσε το νόμπελ οικονομίας της… αριστεράς.

Κάνουν πως δεν γνωρίζουν τον Λεουτσάκο, τον Πετράκο, τον Ήσυχο, τον Λαπαβίτσα ενώ μόλις πριν λίγες εβδομάδες τα ’πιναν όλοι μαζί στο μπαρ το Ναυάγιο της Κουμουνδούρου.

Ο δε Τσίπρας εμφανίζεται από τους παπαγάλους του Μαξίμου «εξοργισμένος με τη Ζωή και δεν θα την βάλει στις λίστες αν γίνουν εκλογές».


Μα καλά, όλοι αυτοί που τώρα έγιναν αποσυνάγωγοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ήξερε κανείς τι είναι; 

Δεν γνώριζε ο Αλέξης ποιος είναι και τι πιστεύει ο Λαφαζάνης; Δεν ήξεραν οι Προεδρικοί ποιοι είναι στην Αριστερή Πλατφόρμα και τι θέλουν για τη χώρα; Τώρα τους ανακάλυψαν, όταν υπέγραψαν το 3 Μνημόνιο;

Και τι πιο άθλιο στη ζωή αυτή να βρίζεις αυτούς με τους οποίους ήσουν «κ…λος και βρακί» που λέει και ο λαός.

Με τους οποίους ήσουν επί χρόνια στο ίδιο κόμμα, στις ίδιες αίθουσες, στις ίδιες διαδηλώσεις και βεβαίως στην ίδια βουλή και την ίδια κυβέρνηση. Υπάρχει χειρότερο πράγμα και πιο βρόμικη πράξη ή πιο άθλια προδοσία να σφάζεις τους φίλους σου;

Όλοι οι προεδρικοί, με αρχηγό τον Αλέξη λοιπόν έχουν γίνει οι χειρότεροι Εφιάλτες της Αριστεράς και της ελληνικής ιστορίας. Διότι άλλο να έχεις πολιτικές αντιπαραθέσεις και ιδεολογικό χάσμα με τη ΝΔ π.χ. κι άλλο να γίνεσαι ο χειρότερος εχθρός με τους συντρόφους σου που σε ενώνουν τόσοι και τόσοι αγώνες και που εν πάση περιπτώσει γνώριζες από την αρχή τις… αρχές και τις ιδέες τους.


Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς

Στο κάτω – κάτω την τέλεια κωλοτούμπα την έκανε ο Τσίπρας και η παρέα του. Και έγιναν πιο μνημονιακοί και από τον… Γιωργάκη του 2010 μόνο και μόνο για να παραμείνουν στις θεσούλες τους.

Άντε να χαθείτε λοιπόν νέο-Τσιριμώκοι και ξεπουλημένα τομάρια της Αριστεράς που φέρεστε με τέτοιο τρόπο στ’ αδέρφια σας μόνο και μόνο για να μείνετε στην εξουσία.

Άντε να χαθείτε προσκυνημένα παιδάκια του Σόιμπλε και του ισλάμ, που φιλάτε κατουρημένες ποδιές για λίγη εξουσία. Είστε οι χειρότεροι προδότες και όπως όλοι ξέρουμε την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες ουδείς.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------