Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κύριοι, κυρίες και συντρόφια, το πάρτι τώρα αρχίζει. Μας δουλεύουν τα συντρόφια

Ο απόλυτος παραλογισμός σ' αυτές της εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Και με το αριστερό μνημόνιο και με τον αντιμνημονιακό και αντιγερμανικό αγώνα.

Με τον τρόπο αυτό θα «τρυγάει» από παντού ψηφαλάκια και θα κυνηγά την αυτοδυναμία που ο πρώην αντιμνημονιακός και σήμερα φουλ μνημονιακός Σκουρλέτης ονειρεύεται.

Ο Λαφαζάνης θα είναι ο μπαμπούλας για όσους τρομάζουν με τη χρεοκοπία και τη δραχμή και ταυτόχρονα θα είναι ο ηγέτης του αντιμνημονιακού αγώνα της αριστεράς και όποτε η κυβέρνηση τον χρειαστεί θα τον χρησιμοποιεί.

Και ο κόσμος θα κοιτάζει σα βλάκας ενώ τα λοιπά κόμματα θα απορούν πώς την πάτησαν έτσι από τον μικρό λαγό Αλέξη και τον μεγάλο Παναγιώτη που είναι μανούλα στην τακτική.

Ο Έλληνας έχει μάθει να ακούει ευχολόγια, όμορφα λόγια, ακόμη κι αν αυτά καίγονται εύκολα. Για σκεφτείτε τι του υποσχέθηκε ο Αλέξης για να γίνει πρωθυπουργός;

Για σκεφτείτε τι του λέει τώρα ο Λαφαζάνης και ο Βαρουφάκης: Θα βγούμε από το ευρώ, θα τυπώσουμε δραχμές χωρίς αντίκρυσμα, θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις όπως γουστάρουμε, θα φάμε και πατάτες με μακαρόνια για μερικούς μήνες και στη συνέχεια θα ζήσουμε ζωή και κότα. Ασχέτως αν η κότα έρχεται από άλλη χώρα.

Και μόνο στην ελληνική μπανανία θα είχε λόγο ένα κόμμα που ακόμη βλέπει τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη και κατουριέται από τη χαρά του. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------