Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Xάος σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Όσο το Λιμενικό και ο Στρατός μας έχει ανοικτά τα σύνορα της χώρας και ασχολείται με τους «κατατρεγμένους» μουσουλμάνους, και πως θα τους φέρει στον Πειραιά και στην Αθήνα, τόσο οι Τούρκαλάδες κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους βρίσκοντας ελεύθερο πεδίο δράσης.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, την περασμένη Πέμπτη ο Τούρκος κολυμβητής Αλπέρ Σουνάτσογλου, κολύμπησε από τα κατεχόμενα μικρασιατικά παράλια προς το Φαρμακονήσι, πάνω στο οποίο φωτογραφήθηκε με την τουρκική σημαία για να εκφράσει -όπως ο ίδιος υποστήριξε- την «τουρκική ανυπακοή στην ελληνική κατοχή του νησιού»!

Ο Μογγολότουρκος δεν δίστασε να παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου στα γραφεία τουρκικής οργάνωσης στην κατεχόμενη πόλη της Αλικαρνασσού, όπου μάλιστα διένειμε και φωτογραφίες από το «κατόρθωμά» του. «Ήθελα να ενημερώσω στους πολίτες ότι αυτή η γη που στάζει τούρκικο αίμα εξακολουθεί να ανήκει στην Τουρκία, για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και να στείλω ένα μήνυμα στο όνομα της τουρκικής δύναμης», δήλωσε σχετικά.


Επειδή όμως πρόκειται για μια καθαρά επιθετική ενέργεια αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας εντός ελληνικού εδάφους, το μιντιακό και δημοσιογραφικό κατεστημένο τηρεί ένοχη σιωπή, προκειμένου να μην ενημερωθούμε για τους κινδύνους και να μην επιβαρύνει την προεκλογική εκστρατεία των πολυπολιτισμικών σωτήρων μας του αντισυνταγματικού τόξου!


Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν μια σταδιακά αυξανόμενη απειλή έως ότου είναι πλέον αργά για να την αντιμετωπίσουν. Ίσως αυτό να είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Οι άνθρωποι συνήθως αγνοούν ή αψηφούν δυσάρεστες πραγματικότητες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και δεν πιστεύουν ότι ένα πρόβλημα είναι υπαρκτό, έως ότου το αντιληφθούν με τα ίδια τους τα μάτια ή κατά το κοινώς λεγόμενο το «ζήσουν στο πετσί τους». Υπάρχουν και μερικοί, κυρίως λόγω ιδεοληψίας, που ούτε τότε το πιστεύουν.

Πλέον έχει γίνει κατανοητό ότι αυτοί που εξέθρεψαν το πρόβλημα επί πολλά χρόνια μέχρι των ημερών μας, δεν είναι οι κατάλληλοι για να το αντιμετωπίσουν και να το λύσουν.
Ομάδες μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης συνεπλάκησαν μεταξύ τους για θρησκευτικούς λόγους με μαχαίρια. Αποτέλεσμα δύο να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Έντρομοι οι επιβάτες, Έλληνες και ξένοι, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, έβλεπαν τους λαθρομετανάστες να συμπλέκονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη με κίνδυνο της ζωής τους.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο του μαχαιρώματος 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------