Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τα αριστερά κέντρα εξουσίας θέλουν την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την γενοκτονία του και τον εκτοπισμό του σε άλλες χώρες.

Σε ένα απέραντο πεδίο λαθροδιακίνησης έχει μετατραπεί η ελληνική επικράτεια με αποκλειστική ευθύνη της εθνικά επικίνδυνης συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο έχει ναυλωθεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, πηγαινοέρχεται από τα νησιά προς τον Πειραιά, αποβιβάζοντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι ανεξέλεγκτα ακολούθως, κινούνται προς κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι βεβαίως η επίλυση του προβλήματος, αλλά η απόπειρα να αποσυμφορηθεί η χαοτική κατάσταση στα νησιά, ελέω εκλογών.

Με απλά λόγια, Σύριζα-ΑΝΕΛ επιχειρούν δι' αυτού του σκαιού τρόπου να ξεγελάσουν τους Έλληνες του Αιγαίου, μετατοπίζοντας -προεκλογικά πάντα- μέρος του προβλήματος στους υπόλοιπους Έλληνες της χώρας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------