Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

1 11 faks

Την ώρα που το ΙΚΑ κάθε μήνα δυσκολεύεται να καταβάλλει συντάξεις, το προσωπικό του έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50% σε σχέση με το 2009 και οι συντάξεις εκδίδονται ακόμα και με 22 μήνες καθυστέρηση σε ορισμένα υποκαταστήματα, συνέβη και αυτό.

Η διευθύντρια του υποκαταστήματος του ασφαλιστικού ταμείου των μισθωτών στην Ορεστιάδα αποφάσισε στις 2 Ιουνίου 2015 τη συγκρότηση “επιτροπής” με αρμοδιότητα “την παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του φωτοτυπικού μηχανήματος” της εν λόγω υπηρεσίας.

1 11 ikaed

Αυτό αναφέρει έγγραφο της επικεφαλής του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην ακριτική πόλη το οποίο δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” στης 28 Αυγούστου.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η “επιτροπή” έχει έξι μέλη, τρία “τακτικά” και τρία “αναπληρωματικά”.

Όσο και αν θέλουμε να κατηγορήσουμε το δημόσιο ότι το σύνολο των υπαλλήλων του κάθονται όλη μέρα και είναι άεργοι καλό είναι να μην στηριζόμαστε σε άσχετα πράγματα και φυσικά να μην δημοσιεύουμε ειδήσεις που δεν έχουμε ψάξει την σε βάθος.

Λοιπόν για να μη πολυλογώ το σύνολο των έξι δημοσίων υπαλλήλων που αναφέρονται στο έγγραφο απλά έχουν συγκροτήσει μια επιτροπή παρακολούθησης λειτουργίας μιας φωτοτυπικής μηχανής ..δεν σημαίνει ότι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό δεν σημαίνει δηλαδή ότι απαλλάσονται από λοιπά καθήκοντα ούτε ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε άλλες επιτροπές παρακολούθησης λειτουργίας ή άλλης φύσεως.

Απλά η διοίκηση έχει ορίσει 6 άτομα για να παρακολουθούν τη λειτουργία του μηχανήματος και εν τέλει θα λογοδοτούν αν υπάρξει κακή χρήση του μηχανήματος που μπορεί να προκαλέσει φθορά ή υπερβολική κατανάλωση αναλωσίμων ή χάρτου. Πολύ σωστά λοιπόν η διοίκηση τους όρισε υπεύθυνους


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------