Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

Είναι και επίσημα γεγονός

Μέσω υπολογιστή, θα μπορεί πλέον το κράτος και οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες να εξακριβώνουν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από το 2016.

Το περιουσιολογίο λοιπόν, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρό και αυστηρό για εκείνους που αποσκοπούν στο παραπλανήσουν τις φορολογικές αρχές, υποκρύπτοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Βάσει αυτού θα δηλώνονται τα εξής: Ακίνητα, μετοχές, τραπεζικοί λογαριασμοί, χρηματοπιστωτικά προϊόντα, συμμετοχές σε οποιαδήποτε οικονομική οντότητα, ασφαλιστικά ή καταθετικά προγράμματα σε ασφαλιστικές εταιρείες, αυτοκίνητα, οικόπεδα-αγροί, σκάφη αναψυχής, ιδιωτικά αεροπλάνα, έργα τέχνης κ.λπ. θα πρέπει να δηλωθούν ώστε να δημιουργηθεί ο «ηλεκτρονικός φάκελος» για κάθε φορολογούμενο.

Επίσης θα δηλώνονται τα χρήματα που έχει ο καθένας στο σπίτι του, μιας και λίγο πριν επιβληθούν τα capital controls, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν μετρητά για το σπίτι.

Όσοι αποκρύψουν περιουσιακά στοιχεία και πέσει στην αντίληψη του υπουργείου Οικονομικών, θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα, τα οποία θα προσεγγίζουν την αξία του περιουσιακού στοιχείου που απεκρύβη.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------