Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, ανάμεσα σε γονείς και μέλη της Νεολαίρας του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι μπροστά στο δρόμο του σχολείου, ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των λαθροεπενδυτών προσφύγων  και για να πλασάρουν την μαρξιστική τους προπαγάνδα στα παιδιά 1ο δημοτικού σχολείου που σχολούσαν.

Οι γονείς, ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα, φωνάζοντας «με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείτε τα παιδιά μας». Με ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «αφού δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ».

Τελικά, οι γονείς τούς ανάγκασαν έπειτα από ένταση λίγες "ψιλές" και σπρωξίματα να απομακρυνθούν από το δημοτικό σχολείο πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους.

Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα και στην Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά την αποχώρηση των μελών της Νεολαίρας ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------