Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ» ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 23ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ!

Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.Έτσι  «κουκούλωσαν» το βιασμό της 23χρονης αλληλέγγυας φοιτήτριας από τα λαθρο-καθάρματα (επενδυτές, πρόσφυγες, μετανάστες όπως τους λένε) δύο Σύροι και ένας Αφγανός, 17χρονος, 20χρονος, 27χρονος.

Έπρεπε όμως τα λαθρο-καθάρματα δύο Σύροι και ο ένας Αφγανός να είχαν βιάσει την αδελφή τους, την μάνα τους, την κόρη τους ή την εγγονή τους, για να βάλουν μυαλό. 

Όταν καταστρέφονται 
τα παιδιά του ελληνικού λαού 
θεωρούνται παράπλευρες απώλειες. 

Θυμηθείτε και την 15χρονη Μυρτώ που της επιτέθηκε  ο Πακιστανός στην Πάρο, γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα, της έλειωσε το κεφάλι και την άφησε στον θάνατο, σε έναν βράχο στην παραλία, πλημμυρισμένη στα αίματα της.
-----------------------------------
Το περιστατικό με το βιασμό της 23χρονης «αλληλέγγυας» στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τους τρεις αλλοδαπούς που έμεναν σε τοπικό hot spot, τις προηγούμενες ημέρες, το έχετε υπόψη σας…

Γι’ αυτό το περιστατικό εγώ σας έχω σήμερα μια συγκλονιστική αποκάλυψη- ομολογία το οποίο στηρίζεται όχι σε λόγια, φήμες ή πληροφορίες αλλά σε ντοκουμέντα! Δείτε τι βρήκα και για την ακρίβεια τι βρήκαν και μου έστειλαν οι πηγές μου. Τι …Μαυρογιαλούρος θα ήμουν άλλωστε.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Στην προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο, ένας από τους παριστάμενους στο χώρο του ΑΠΘ με το όνομα Μίτσος Γκάζης, έγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 4 Οκτωβρίου: «Με την κοπελιά είμαστε προχθές στο ίδιο πάρτυ στα πανεπιστήμια. Κι ενώ όλο το βράδυ, εκατοντάδες άτομα περνούσαμε καλά, άγνωστοι αλλά όλοι μαζί… τις πρώτες πρωινές ώρες, και ενώ έφευγε απ’ το πανεπιστήμιο, κάποια τέρατα της επιτέθηκαν.

Ο φίλος της ήρθε και μας βρήκε. Ήταν λίγο πριν τις 7:00. Εκείνη την ώρα ήμασταν καμιά 10ριά άτομα απ’ αυτούς που οργανώσαμε το πάρτυ και καθαρίζαμε τον χώρο, καθώς επίσης και μια ακόμη παρέα 4-5 ατόμων που είχαν ξεμείνει και άραζαν.

Μας είπε ότι τους επιτέθηκαν, τους έκλεψαν και ότι βιάζουν μια φίλη του, στα 200 μέτρα απ’ τον χώρο που έγινε το πάρτυ. Ντρέπομαι που το λέω, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είμαι πολύ κουρασμένος για να ασχοληθώ, και μου πέρασε απ’ το μυαλό πως το παλικαράκι έχει πιει και βλέπει «δράκους».

Τελικά με την παραίνεση ενός απ’ τα παιδιά απ’ την παρέα που άραζε, πήγαμε 6-7 από εμάς, μαζί με το παλικάρι, να βρούμε την κοπέλα. Ψάξαμε τον χώρο που μας έδειξε. Δεν είδαμε κάτι. Λογικά είχαν φύγει. Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε και τον πείσαμε να πάει σε κάποιο περίπτερο να πάρει την αστυνομία τηλέφωνο και φύγαμε.

Το επόμενο απόγευμα είδα την είδηση και πάγωσα. Σκέφτηκα την κοπέλα που πήγε να ξεσκάσει σε ένα πάρτυ μετά την εξεταστική, και βρέθηκε με την ψυχή της σακατεμένη, γιατί 3 καθάρματα έβγαλαν πάνω της όλη τους την ασχήμια. Σκέφτηκα τον φίλο της που ήταν σοκαρισμένος, και εμείς παρόλο που πήγαμε να ψάξουμε, σίγουρα δεν τον βοηθήσαμε όσο θα έπρεπε…»

Η φριχτή ομολογία
Αυτή τη  δημοσίευση με τη φρικτή ομολογία τη διάβασαν αρκετοί. Ανάμεσά τους κι ένα άλλο στέλεχος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ο Γιώργος Αλεξάτος, που δεν άντεξε τη φρίκη και λίγες ώρες αργότερα τη σχολίασε με τον τίτλο «ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ» και με ένα καταγγελτικό και επιθετικό κείμενο που επί της ουσίας αποκαλύπτει τη μεγάλη υποκρισία αυτού του χώρου…

Με το που δημοσιεύει την ανάρτηση ο Γ. Αλεξάτος, αρχίζει από κάτω ένας τρομερός και ταυτόχρονα ανατριχιαστικός διάλογος. Του απαντά μεταξύ άλλων και ο Μίτσος Γκάζης που θέλοντας να δικαιολογηθεί υποστηρίζει ότι όλη η καθυστέρηση «κράτησε 15 δευτερόλεπτα» και σπεύδει, εκ των υστέρων, να το προσθέσει στην αρχική δική του ανάρτηση…

Ύστερα από το διαδικτυακό καβγά που ξέσπασε μεταξύ των «συντρόφων», ο Γκάζης ζητά από τον Αλεξάτο να «κατεβάσει» την ανάρτηση, προφανώς για να εξαφανιστούν τα ίχνη της ομολογίας και της καταγγελίας. Κι ο Αλεξάτος μετά από λίγα λεπτά την κατεβάζει…

Ήταν όμως αργά.
Οι άνθρωποι του Μαυρογιαλούρου είχαν ….προλάβει να κάνουν «φωτογραφία» (print scrn το λένε στη γλώσσα της τεχνολογίας) και να μου  δώσουν σε 6 εικόνες τα σχετικά κείμενα: ένα με του Γκάζη, που παραμένει ακόμη αλλά διορθωμένο, και 5 του Αλεξάτου και των λοιπών που «σβήστηκε».

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να τα διαβάστε όλα με προσοχή και να βγάλετε κι εσείς μόνοι τα συμπεράσματά σας για τα ελληνικά πανεπιστήμια, τα πάρτι και για την αριστερά της προόδου.

.




Καλά ξυπνητούρια.....

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------