Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η χαμένη τιμή της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Το τέρας δείχνει νύχια και δόντια

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδράσεις γονέων

Συνεχίστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι αντιδράσεις γονέων στον Προφήτη του δήμου Βόλβης, κατά της «φοίτησης» των «προσφυγόπουλων» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους. Έτσι, σήμερα από τους 130 μαθητές του δημοτικού προσήλθαν μόλις 25 στις τάξεις.

Από κει και πέρα, οι συριζομούρηδες της «εκπαίδευσης» εκτοξεύουν απειλές και περιμένουν από τους γονείς να «τσιμπήσουν»:

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδράσεις γονέων

«Ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης, επισήμανε, ότι «την εκπαιδευτική πολιτική την καθορίζει το υπουργείο Παιδείας και όχι οι κάτοικοι μιας περιοχής και ο σχεδιασμός προβλέπει ότι τα παιδιά των προσφύγων πρέπει να πηγαίνουν σε δομές που λειτουργούν».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνέχισης της αποχής των παιδιών από τα μαθήματα, ο κ. Ανανιάδης επισήμανε ότι η εκπαίδευση στο δημοτικό σχολείο είναι υποχρεωτική και βάσει του νόμου δε μπορούν οι γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο, μη αποκλείοντας παρέμβαση εισαγγελέα».

Να το δούμε κι αυτό –αστυνομικοί να παίρνουν δια της βίας τα παιδιά για να τα οδηγήσουν στο σχολείο- επί «δεύτερης φοράς αριστερά».

volvi Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδράσεις γονέων

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------