Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ) ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Οι υπέρογκοι φόροι και οι συνεχώς αυξανόμενοι τόκοι και πανωτόκια στα δάνεια έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην αυτοχειρία, φυσικά και στην Ελλάδα, την μισητή χώρα για τους υποχθόνιους σκοταδιστές. «Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα».

Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει, το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Αγυιάς, 45χρονος πατέρας. Ο αυτόχειρας, που ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας, στην Εξω Αγυιά.

Το χρέος από δάνειο που είχε πάρει και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Ήταν το τρίτο συμβάν μέσα σε περίπου 10 ημέρες στην Αχαΐα και προστίθεται στα δεκάδες χιλιάδες περιστατικά. Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους στην χώρα που πάντα ήξερε πώς να αντιμετωπίζει τον εχθρό, όταν εκείνος ερχόταν στα ίσια.

135817-310289.jpg

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------