Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Οι αριστεροί, γαντζωμένοι στην εξουσία προσπαθούν να επιβιώσουν τελειώνοντας μισθωτούς και συνταξιούχους

Αποτέλεσμα εικόνας για αληλεγκιοι Εικόνα σήψης και παρακμής, παρουσιάζει η χώρα.
Πόσο πόνο να αντέξει ο Ελληνικός λαός;
Τα κομματόσκυλά τους πλέον, με το ζόρι γαβγίζουν.

Χθες το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ έδωσε με ευρεία πλειοψηφία το πράσινο φως για να μεταφερθούν 160.000.000 ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμά του στο Κοινό Κεφάλαιο της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), με την επισήμανση ότι τα χρήματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο έως τις 25 Οκτωβρίου, ώστε να καταβληθούν οι συντάξεις του επόμενου μήνα.

Ενδεικτικό της αγωνίας των διοικήσεων των Ταμείων να βρουν πόρους για να πληρώσουν συντάξεις είναι ότι προχθές το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΕ ζήτησε επιπλέον επιπλέον 200.000.000 ευρώ από τον ειδικό λογαριασμό του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) για τις συντάξεις Νοεμβρίου. Προ δύο εβδομάδων είχε ζητήσει άλλα 150.000.000 ευρώ.

Ακόμα όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ασφαλισμένων του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ), ετοιμάζεται η αρπαγή των αποθεματικών του, ύψους 740.000.000 ευρώ, εν όψει της ένταξής του στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΠ) από 1/1/2017.

 Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδεςΑποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδεςΑποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδεςΑποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδεςΑποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------