Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

"Ειδήσεις Ελλάδας" Πολύ αργά για δάκρυα ρατσιστές μου.

ΟΧΙ στον ρατσισμό
1) Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου λαθροεπενδυτής θα πάρει 580.
2) Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις, ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
3) Ρατσισμός είναι να βάζει ο λαθροεπενδυτής...τα παιδιά του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
4) Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 150 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 70% από το 20άρικο.
5) Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
6) Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
7) Ρατσισμός είναι να σε βιάζουν ή να σε δολοφονούν οι επενδυτές
8) Ρατσισμός είναι μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 500.000 Ελληνόπουλα που διώξαμε στην ξενιτιά, 10.000 αυτοκτονίες και 4.500.000 λαθροεπενδυτές.
9) Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροεπενδυτής με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την Ελλάδα.
10) Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ κλπ και ο λαθροεπενδυτής με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα! και να του κλέβει την δουλειά
11) Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τους ακάλεστους και να καις την Αθήνα την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
12) Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθροεπενδυτών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη, τροφή, δικαίωνα ψήφου και σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά βλέπεις τα παιδιά σου να φεύγουν.
13) Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου και τους Έλληνες που ποτέ δεν ένιωσες εσύ...
14)  Ρατσισμός είναι να έχουμε μια χώρα στα τέσσερα καταστρέφοντας και τις επόμενες γενεές Ελλήνων, εάν υπάρξουν.-
Α ρε Έλληνα ...ροζουλί  Ρατσιστή!! ...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------