Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

οι συνταξιούχοι ήταν μία από τις κοινωνικές ομάδες που στήριξαν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές αναμετρήσεις

Οι καιροί, όμως, αλλάζουν. Χθες, με κομμουνιστή ένοικο του Μαξίμου και οι σκηνές με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχους επανήλθαν.

Για την ώρα, ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας είναι κλεισμένος στη «γυάλα» του Μαξίμου, ύστερα από τις φιέστες στο Ζάππειο με τις χώρες του Νότου και τα πολυήμερα ταξίδια στο εξωτερικό.

Tο εισόδημα των συνταξιούχων αλλά και άλλων δικαιούχων επιδομάτων που θα χαθεί μέσα στο 2017 αγγίζει τα 780.000.000 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κλέψανε, κλέψανε, φάγανε, φάγανε....
Πάντως, παρά τις μειώσεις των παροχών το έλλειμμα των ταμείων, αναμένεται να διαμορφωθεί σε 1,02 δισ. ευρώ.

Η νέα μείωση στα κονδύλια για το ΕΚΑΣ ανέρχεται σε 439,2 εκατ. ευρώ και όπως σημειώνεται στο προσχέδιο η περικοπή της δαπάνης για το ΕΚΑΣ θα δρομολογηθεί είτε με την περικοπή του αριθμού των δικαιούχων είτε με την αναθεώρηση του ύψους των παροχών (δηλαδή το ίδιο επίδομα για λιγότερους δικαιούχους ή μικρότερο επίδομα για περισσότερους).

Επιπλέον 117,3 εκατομμύρια προϋπολογίζονται το 2017 από τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, που έρχονται να προστεθούν στα 174,2 εκατομμύρια που κόπηκαν εντός του 2016.

Τα ληγμένα αριστερά δακρυγόνα

Οι «ψεκασμένοι» συνταξιούχοι, από τους κομμουνιστές.
Ρε αλήτες τους πατεράδες και τις μανάδες μας δηλητηριάζετε;;;   

 Αποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχουςΑποτέλεσμα εικόνας για «ψεκάζουν» με δακρυγόνα τους συνταξιούχους



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------