Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

«κανόνι» στο πρακτορείο «Ευρώπη»

Νομικές ενέργειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε προσφυγή για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος,εξετάζουν μια σειρά εκδότες σε βάρος των στελεχών του πρακτορείου διανομής «Ευρώπη» και ενδεχομένως του ιδιοκτήτη της «Πήγασος», Φώτη Μπόμπολα.

Αιτία είναι το γεγονός ότι τους οφείλονται μεγάλα ποσά τα οποία φέρονται να έχουν υπεξαιρεθεί αφού εισπράχθηκαν, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν άλλου είδους λειτουργικές ανάγκες.


Ως αξιόποινη ενέργεια αναφέρεται επίσης το γεγονός ότι ενώ οι εφημερίδες του συγκροτήματος  («Έθνος», «Ημερησία» κλπ) βρίσκονταν σε αναστολή έκδοσης, το Πρακτορείο έσπευσε να πληρώσει σημαντικά ποσά ύψους 800.000 ευρώ σε επιταγές προς την «Πήγασος» και τις «Εκδόσεις Έθνος», από χρήματα τα οποία οφείλονταν σε άλλους εκδότες.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μεταξύ των ζημιωμένων που αναγκάστηκαν λόγω του «κανονιού» στο πρακτορείο «Ευρώπη» να μεταφερθούν στο «Άργος», είναι ο όμιλος των Αττικών εκδόσεων (Τηλεθεατής,Τηλέραμα,Hello,Shape κλπ.) το Πρώτο Θέμα και σχεδόν το 100% των περιοδικών.

Σημειώνεται ότι το Πρακτορείο Διανομής Τύπου αναλαμβάνει τη διανομή των εντύπων για λογαριασμό των εκδοτών, καθώς επίσης ταυτόχρονα και την είσπραξη του αντιτίμου των πωλήσεων από το δίκτυο των υποπρακτόρων.

Αυτό σημαίνει ότι τα όποια ποσά εισπράττει το Πρακτορείο Διανομής πρέπει να τα αποδώσει απευθείας στους πελάτες του και δεν δικαιούται να τα χρησιμοποιήσει για την κάλυψη της λειτουργίας του.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------