Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Δολοφονούν τους επαγγελματίες με POS

Οι κομμουνιστές προκαλούν ταμειακή ασφυξία σε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες κινδυνεύουν πλέον άμεσα με λουκέτο.


Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ απλό. Πριν από την υποχρεωτική καθιέρωση των POS οι επιχειρήσεις που είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία κινούνταν με μετρητά. Και αυτό, διότι για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είχε εκδοθεί κατασχετήριο και δεν μπορούσαν να αφήσουν κάποιο υπόλοιπο σε αυτούς χωρίς να κατασχεθεί αυτόματα. Η μόνη δυνατότητα που είχαν ήταν να δηλώσουν έναν ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό στο Τaxisnet, ο οποίος, όμως, τους προσέφερε προστασία για μηνιαίο ποσό έως 1.250 ευρώ.

Με την υποχρεωτική καθιέρωση των POS και την αποδοχή πληρωμών με αυτά, ο τραπεζικός λογαριασμός του επαγγελματία και τις μικρομεσαίας επιχείρησης αρχίζει να "γεμίζει" από τις πωλήσεις. 

Ακόμα και όταν έχει δηλωθεί ως ακατάσχετος ο τραπεζικός λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με το POS o επαγγελματίας γλυτώνει μόνο 1.250 ευρώ μηνιαίως και καλείται με αυτά και με όσα εισπράττει σε μετρητά να πληρώσει προμηθευτές και άλλα λειτουργικά έξοδα. 

Πολλοί, όπως σημειώνουν εκπρόσωποι των μικρομεσαίων, τελικά σε διάστημα μερικών εβδομάδων ή μηνών θα οδηγηθούν αναγκαστικά σε λουκέτο, ενώ με τα μετρητά "το πάλευαν και παρέμεναν ζωντανοί".

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------