Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΜΙΣΘΟΙ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

- Περίπου 500 μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν και μπήκαν στο λιμάνι και βρίσκονται έξω από τα πλοία που αναχωρούν το μεσημέρι. Το έργο τους βέβαια το ολοκλήρωσαν κατά το ήμισυ αφού τα πλοία έχουν σηκώσει τους καταπέλτες.
Μεγάλες πορείες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
“Επιδρομή” σε σούπερ – μάρκετ της εταιρείας “Μασούτης” που βρίσκεται στην οδό Κρυστάλλη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν λίγο νωρίτερα άτομα που αποσπάστηκαν από τον κύριο όγκο της πορείας. Οι νεαροί πήραν τρόφιμα από τα ράφια του σούπερ-μάρκετ, χωρίς να προκαλέσουν καμία φθορά και έφυγαν
-  Ένταση επικράτησε πριν απο λίγο έξω από τη Βουλή. Κάποιοι εκ των διαδηλωτών προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά της Βουλής κάτι που είχε ως συνέπεια την επέμβαση των ΜΑΤ. Στο σημείο έγινε και χρήση χημικών.
- Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στο λιμάνι. Τα μέλη του ΠΑΜΕ προσπαθούν να καταλάβουν τα πλοία που αναμένεται να αναχωρήσουν, αλλά δυσκολεύονται αφού οι καταπέλτες δεν έχουν κατέβει. Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας στο λιμάνι του Πειραιά.
«Κλέφτες-κλέφτες» φωνάζει ο κόσμος έξω από τη Βουλή. Μα καλά αυτοί που βρίσκονται μέσα δεν πτοούνται;
Κλέφτες σας φωνάζουν ρε......
Τώρα 14:10 έξω από την Βούλη μαζευεται πλήθος , που φωναζει συνθήματα όπως "ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ" - "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" - ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ" - και άλλα πολλά.
Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών έχει περικυκλώσει τη Βουλή και φωνάζει συνθήματα, όπως «κλέφτες, κλέφτες» και «κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».Μπροστά τους έχουν παραταχθεί αστυνομικοί, εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν. Αντιπροσωπείες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μπήκαν στη Βουλή για να επιδώσουν ψήφισμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------