Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Βρείτε την διαφορά... ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ τα χρέη και τα ελλείμματα

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ
Επικυρώνεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η εισαγγελική διάταξη για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, που επιβλήθηκε στον πρώην υπουργό, Τάσο Μαντέλη, κατηγορούμενο στην υπόθεση της Siemens για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι εφέτες θεωρούν, επίσης, ότι ο κ. Μαντέλης «απαίτησε τον Σεπτέμβριο του 1997 από τη Siemens χρηματικό ποσό, ως δώρο». Σύμφωνα με το βούλευμα, το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας είναι μεν παραγεγραμμένο, καθώς τελέστηκε κατά την άσκηση υπουργικών καθηκόντων, αλλά ο κ. Μαντέλης διοχέτευσε τα έσοδα αυτά σε νόμιμες δραστηριότητες (πληρωμές διδάκτρων των παιδιών του) σε χρόνο που δεν ήταν υπουργός και επομένως το αδίκημα αυτό της νομιμοποίησης δεν είναι παραγεγραμμένο.


Τέσσερις βρετανοί πολιτικοί αντιμετωπίζουν δίκη με την κατηγορία ότι δήλωσαν ψευδή στοιχεία για τις βουλευτικές δαπάνες τους, μετά την απόρριψη σήμερα από δικαστή του επιχειρήματός τους ότι προστατεύονται από παλαιούς νόμους περί κοινοβουλευτικών προνομίων.

Ο δικαστής Τζάστις Σόντερς του δικαστηρίου του Σάουθαρκ στο κεντρικό Λονδίνο απεφάνθη σήμερα ότι δεν υπάρχει καμία "λογική, πρακτική ή ηθική βάση" στο επιχείρημα που προέβαλαν οι τέσσερις πολιτικοί. Στους τρεις πρώην βουλευτές του Εργατικού Κόμματος και τον λόρδο της Βουλής των Κοινοτήτων που ανήκει στο Συντηρητικό Κόμμα απαγγέλθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου κατηγορίες επειδή ζήτησαν την επιστροφή εξόδων που δεν δικαιούνταν. Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν μέγιστη ποινή κάθειρξης επτά ετών. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------