Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα οι λύκοι να σώσουν τα πρόβατα. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ τα λαμόγια να γίνουν εθνοσωτήρες.

Μέσα σε μία τριετία το ελληνικό χρηματιστήριο έχασε 141,455 δισ. ευρώ σε επίπεδο κεφαλαιοποίησης. Στα τέλη του 2007, η αποτίμηση του ελληνικού χρηματιστηρίου ήταν στα 196,390 δισ. ευρώ, ενώ στα τέλη του 2010 η συνολική κεφαλαιοποίησης της αγοράς έχει υποχωρήσει στα 54,935 δισ. ευρώ. 141,455 δισ. ευρώ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
Οι ισχυροί που παραβιάζουν τους νόμους, που καταστρατηγούν τους κανόνες, που πλούτισαν και πλουτίζουν σε βάρος της κοινωνίας και του μέλλοντος της χώρας, έμειναν, όπως πάντα, ατιμώρητοι. Και όχι μόνο έμειναν ατιμώρητοι, αλλά και σήμερα παριστάνουν τους εισαγγελείς της χώρας. Σε αυτούς έχουν προστεθεί και πολλοί από εκείνους που έχουν άμεση ευθύνη για τη σημερινή κρίση. Όλοι αυτοί που έχουν την πρώτη ευθύνη για την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε, πρώην υπουργοί, πρώην τραπεζίτες, πρώην διοικητές. Χωρίς ούτε μια λέξη αυτοκριτικής μας κάνουν δημόσια μαθήματα εξόδου από την κρίση με περιεχόμενο μια και μοναδική φράση: η πολιτεία οφείλει να στηρίζει τα συμφέροντα και την ατιμωρησία των αφεντικών τους.
Για ένα απλό πλημμέλημα παραπέμπεται τελκά για να δικαστεί ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Μαντέλης με πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας εφετών Αργυρώ Χουρδετσανάκη, καθώς όλες οι άλλες κατηγορίες έχουν παραγραφεί .ι.
Η εισαγγελική λειτουργός ζητά να παραπεμφθεί ο κ. Μαντέλης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων και να δικαστεί για υποβολή ανακριβούς δήλωσης της περιουσιακής του κατάστασης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------