Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Να δώσουμε λίγη Ελλάδα για ασφάλεια;;;

Η πρόκληση είναι μεγάλη!
«μας δουλεύουν κιόλας»
Μίζα - μίζα τον καημό τους τον μετράω και πονώ.
Τέτοιο χοντροκομμένο στήσιμο δεν γίνεται ούτε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
* 110 εκατομμύρια ευρώ έχει δώσει η Siemens για να κάνει τις δουλειές της και έχουμε ανακαλύψει ποιοι πήραν το 1 εκατομμύριο, τις 400 χιλιάδες και ένα μίξερ. Κατά τα άλλα αυτοί οι πολιτικοί φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα.
* Αυξήσεις 80% στα εισιτήρια και στις κάρτες όλων των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας τίθενται σε εφαρμογή από τον ερχόμενο μήνα.
* «Τσουνάμι» ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας με μειώσεις αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα αναμένεται τους επόμενους μήνες. Εκατοντάδες κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις «ετοιμάζονται» να θέσουν σε εφαρμογή το νέο νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης.
Επιτακτική ανάγκη η κατάργηση όλων των διοδίων! Οι νέες αυξημένες τιμές των διοδίων, όπως είχαν προαναγγείλει οι εταιρείες παραχώρησης που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας. Η παραχώρηση του εθνικού δικτύου προς εκμετάλλευση στους ιδιώτες αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο μεταξύ αυτών, που συνθέτουν την αλυσίδα της μεγάλης αδικίας και εκμετάλλευσης, που βιώνουμε σήμερα. Η άρχουσα τάξη, οι πολιτικοί της εκφραστές, καθώς και οι εντεταλμένοι κονδηλοφόροι της το γνωρίζουν πολύ καλά.
* Οι διαχειριστές της εξουσίας, συνεχίζουν την ίδια πολιτική με μεγαλύτερη ένταση, με το δημόσιο χρέος να εκτοξεύεται στα ύψη, τον λαό κυριολεκτικά να υποφέρει και τον πλούτο να μαζεύεται με προκλητικό τρόπο σε όλο και λιγότερα χέρια. Μειώνουν μισθούς και συντάξεις. Στερούν από τους ασφαλισμένους φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις, στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες, διαλύουν ό,τι απέμεινε από το εθνικό σύστημα υγείας , συγχωνεύουν σχολεία. Δανείζονται για να χρηματοδοτούν τις Τράπεζες!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------