Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΨΕΙΡΕΣ

Τι πάθατε όλοι ορέ λεβέντες και φωνάζετε. Μας είπε λέει ο Αντιπρόεδρος ο Πάγκαλος κοπρίτες. Ξέρει τι κάνει ο ευτραφής, μόνο αφελής δεν είναι. Χρόνια και χρόνια μέλος της πολιτικής της αναρχίας και διαχειριστής στη γιάφκα της βουλής ξέρει ακριβώς πότε θα ρίξει τη μολότοφ. Και ξέρει πάντα που και πότε θα στοχεύσει. Το ίδιο έκανε και τούτη τη φορά.Έντεκα εκατομμύρια ψιλοχαζοχαρούμενοι περίπου σου λέει είναι μαζεμένοι σε ένα χώρο τόσο δα, πετάω το σύνθημα ότι κάποιος σας κολλάει ψείρες και τότε γίνεται πραγματικά χαμός. Βάζει και κάτι εγκάθετους απ΄τις οθόνες και λένε είναι αυτός και είναι αυτός, και έτσι στήνεται ωραία το παιχνίδι.

Και ψάχνουν έπειτα έντεκα εκατομμύρια κορόιδα να βρουν ποιος φέρει στην κασίδα ψείρες, γιατί λίγο πολλοί όλοι ήταν ψιλοβρόμικοι αυτά τα χρόνια. Κι όσο ο καθ’ ένας κοιτάει ύποπτα τον διπλανό του τον βρομιάρη, χωρίς να βλέπει ότι κι αυτός για χρόνια ζούσε μες τη μπόχα, αυτός που έβαλε τη ρουφιανιά της ψείρας θα κάνει την δουλειά του Ανενόχλητος

Έχουμε όμως ψείρες τελικά η δεν έχουμε συνΈλληνες;

Σίγουρα έχουμε. Εδώ και τόσα χρόνια απ΄τη μεταπολίτευση ζούμε και αναπνέουμε μές στη βρομιά, αδιανόητο θα ήταν μην κολλήσουμε.
Κι εδώ που τώρα φτάσαμε, μη ψάχνουμε να βρούμε ποιος έφερε την ψείρα. Μια θεωρία λέει ότι είχε παραμείνει εδώ απ’ τον εμφύλιο, και κάποια άλλη ότι ήρθε κρυμμένη μες σε κάτι μούσια και ζιβάγκο κάπου εκεί τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα, και ότι ένας από αυτούς που την μετέφεραν ήταν κι αυτός ο ευτραφής ο Αντιπρόεδρος εδώ.

Την ψείρα όμως κατ’ εμέ την έφερε αυτός που ήθελε την πλήρη αφαίμαξη μας, και κάθε τι καλό που έχει αυτή εδώ των ευκολόπιστων η χώρα, από γεωλογικά κοιτάσματα ως τουρισμό. Την έβαλε μέσα στις κεραίες της τηλεοράσεως και απ’ την οθόνη, και από τα ηχεία της κολλήσαμε άπαντες εμείς.
Όσο λοιπόν εμείς τρωγόμαστε για τη βρομιά και για τις ψείρες του αλουνού ποτέ δεν πρόκειται να ξεψειριάσει αυτός ο τόπος. Πρέπει ο καθένας να καθαρίσει την κασίδα του (Κι αν είναι ωραίος και ξεμπερδέψει γρήγορά τότε ας βοηθήσει και τον διπλανό του) Κι έπειτα αν πιάσουμε οποιονδήποτε που εξακολουθεί να είναι βρομιάρης, τότε εμείς πια οι καθαροί, με διαδικασίες τελικά συνοπτικές στο διάολο και παραπέρα να τον στείλουμε.
Λιθογράφος- Καστρινός..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------