Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Το σωματείο Γραφικών Τεχνών Κεντρικής Μακεδονίας, και οι εργαζόμενοι, απαίτησαν την επαναπρόσληψη συναδέλφων μας

Συνάδελφοι, Όταν τα κλαδικά σωματεία παίρνουν αποφάσεις και στηρίζουν τους εργαζόμενους τότε επιχειρεί το ΚΚΕ με τα τσιράκια του στον κλάδο  να τους πάρει την ανάσα για να συντηρηθεί το ίδιο, εισχωρώντας με τους επαγγελματίες οπορτουνιστές συνδικαλιστές του κόμματος για να τα χειραγωγήσει, να τα καπελώσει.

Σάββατο 15 Γενάρη 2011 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»
Απαίτησαν επαναπρόσληψη συναδέλφων τους
Την επαναπρόσληψη των 6 συναδέλφων τους που απολύθηκαν και την εφαρμογή της ΣΣΕ απαίτησαν προχτές οι εργαζόμενοι στο Τυπογραφείο «Φίλιππος» της «Εκτυπωτικής Βορείου Ελλάδος» στο Κιλκίς, με την καθολική συμμετοχή τους στις τρίωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες (6-9 π.μ., 2-5 μ.μ., και 10 μ.μ.-1 π.μ.), με απόφαση του σωματείου Γραφικών Τεχνών Κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάστε στην συνέχειας πως προσπαθεί το ΚΚΕ (ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ!!!) με το Δίδυμο Τόλης-Ματζώρος να καπελώσει το σωματείο Γραφικών Τεχνών Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργαζόμενοι, με μπροστάρη το κλαδικό σωματείο και την Ομοσπονδία του κλάδου, έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση στις αξιώσεις της επιχείρησης, συμφερόντων Μπόμπολα - Μπακατσέλου - Ψυχάρη, να δεχθούν μειώσεις μισθών κατά 25%, μείωση των νυχτερινών και μειώσεις στα επιδόματα. Αξιώσεις που επιχειρεί να επιβάλει με την τρομοκρατία των απολύσεων.

Κόντρα σ' αυτή την τρομοκρατία και στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, στην επιχειρηματολογία που προβάλλει πως δήθεν είναι διευθυντικό δικαίωμα η κατάργηση της ΣΣΕ και στις απειλές για προσφυγή στον ΟΜΕΔ, οι εργαζόμενοι στο τυπογραφείο απάντησαν ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους.

Ο αγώνας για την επαναπρόσληψη των απολυμένων συνεχίζεται.
Συντρόφια Τόλη-Ματζώρο, δεν δίνετε και μια ξεκάθαρη απάντηση στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ για τις ομαδικές απολύσεις των εργαζομένων στο κομματικό τυπογραφείο!!! «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη;;;».!.
Τσιμουδιά δεν έβγαλαν τα κομματικά παπαγαλάκια. Στόχος η διασφάλιση και αύξηση της κερδοφορίας της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ 
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------