Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μαύρη μου κάνεις την ζωή και βαριαναστεναζωωωωωωωωωωωα

* Αναστέλλονται από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 30 Μαΐου οι πλειστηριασμοί για απαιτήσεις που δεν υπερβαίνουν το ποσό των 200.000 ευρώ.
* Παράταση για υπαγωγή στην περαίωση ώς τις 28 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

* Η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στη χώρα μας είναι γεγονός. Η «Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας Α.Ε. - Νεογάλ» είναι η πρώτη εταιρεία που υπέγραψε ειδική επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας και η οποία προβλέπει μείωση στις αποδοχές των εργαζομένων κατά 9% από 1ης Ιανουαρίου.
* Διαδικαστικά αστήρικτη θεωρούν νομικοί και δικαστές την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να επιβάλει νομοθετικά την αυτόφωρη διαδικασία σε όλα τα αδικήματα μη καταβολής ΦΠΑ από τους υπόχρεους. «Το κράτος όμως που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στις επιχειρήσεις, ποιο αυτόφωρο θα το αντιμετωπίσει;».
* Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά την επιστροφή της αποστολής της Λάρισας από την Αθήνα στη θεσσαλική πόλη, καθώς περίπου 500 οπαδοί της ομάδας πέριμεναν με άγριες διαθέσεις προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Αβγά, γιαούρτια και πέτρες δέχθηκε το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να ραγίσουν και κάποια τζάμια. Για πέντε ώρες έμειναν κλεισμένοι οι παίκτες στο πούλμαν! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΤΕ…ΟΠΑΔΕ…ΟΠΑΔΕΕΕΕ...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------