Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Μιλάνε όλοι για πόλεμο και όπως πάνε τα πράγματα, θα είναι και χειρότερα. Ταπεινώνουν και ξεφτιλίζουν τους Έλληνες, τους εξουθενώνουν οικονομικά, διαλύουν τον οικογενειακό και κοινωνικό ιστό, καταργούν την μεσαία τάξη την ραχοκοκαλιά όπως λέγανε και τους οδηγούν στην απόγνωση, και τις αυτοκτονίες.

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως 
θα είναι σε μερικά χρόνια;
 Η φτώχεια και η μιζέρια των Ελλήνων είναι ένας σίγουρος δρόμος για να οδηγηθεί η Ελληνική οικογένεια στην εξαφάνιση, από την επιλογή των μνημονιακών κυβερνήσεων  για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μιας δράκας ντόπιων και ξένων εθνοπροδοτών με πρώτα θύματα τα παιδάκια Ελληνικών οικογενειών.

Τα περίφημα «κοινωνικά και οικονομικά» κριτήρια!!!
Έχουμε δει πολλάκις ότι όταν μπαίνουν τα περίφημα «κοινωνικά και οικονομικά» κριτήρια οι αποδέκτες των αντίστοιχων επιδομάτων και παροχών είναι πάντα κατά μεγάλη πλειοψηφία αλλοδαποί.
Ο στόχος τους, λοιπόν, είναι με αυτό τον τρόπο να επιδοτήσουν επιλεκτικά τους αλλοδαπούς, στα πλαίσια του σχεδίου για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξάλειψη του Ελληνισμού, που τόσα προβλήματα τους γεννά.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------