Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

To SYRIZA (ΣΥΡΙΖΑ) στα χνάρια του ΚΚΕ

Σε απεργία και Απλήρωτοι παραμονές Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ 
«Φοβερή απάντηση εισέπραξαν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ  «Στο Κόκκινο» , οι οποίοι απεργούν γιατί ακόμα δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα. Η απάντηση που πήραν από την Κουμουνδούρου είναι να κάνουν ...υπομονή μέχρι να έρθει η ...δόση, ώστε να πληρωθούν. Η δόση δεν είναι άλλη από την ...κρατική επιχορήγηση του κόμματος, που περιμένουν για να εισρεύσει ρευστό στα ταμεία. Το αστείο είναι πως και αυτή προέρχεται από την μεγάλη δόση που περιμένει η Ελλάδα».

Κατά τα πρότυπα βεβαίως του «δάσκαλε που δίδασκες…» και των πρακτικών των άσπονδων συντρόφων τους, των σπαγκοραμμένων του Περισσού, που εν τέλει έβαλαν λουκέτο στον 902 και έκαναν ομαδικές απολύσεις στην τυποεκδοτική (πετώντας τους εργαζομένους στο δρόμο) και ξένοιασαν.

Κατά τα άλλα τα κόμματα της "αριστεράς" και της "προόδου" προσπαθούν να σώσουν τους  εργαζόμενους των άλλων εργοδοτών και τους λαθρομετανάστες.  

"Οργή λαού"
Όταν σε λίγο καιρό οι λαθροεισβολείς Πακιστανοί και Αφγανοί που έχουν πλημμυρίσει τα Ελληνικά τυπογραφεία εκτός από των βοηθών θα πάρουν και την δουλειά των Ελλήνων εκτυπωτών τότε θα είναι αργά για δάκρυα Τόλη και Ματζώρο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------