Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πρόσωπα, συνθήματα και στόχοι αλλάζουν.

Σε άλλες δημοκρατικές χώρες, αρκετοί 'Έλληνες πολιτικοί, τραπεζίτες κ.ά., θα ήταν ήδη στην φυλακή ως εγκληματίες, αλλά δυστυχώς, στην Ελλάδα, συνεχίζουν να παίζουν ακόμα ρόλο στα δρώμενα.

Στην Ουάσιγκτον εκτιμούν ότι, το ΠΑΣΟΚ, θα διαλυθεί ή θα αφομοιωθεί από την ''Ν.Δ.''. Θεωρούν τα δύο αυτά κόμματα υπεύθυνα για  την φοροδιαφυγή, διαφθορά-ατιμωρησία. Εκτιμούν ότι θα γίνουν πάλι εκλογές στα μέσα 2013 στην Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας, που οφείλεται βασικά στα εξοντωτικά μέτρα και στα πολλαπλά ψέμματα, ανακολουθίες, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, πρωθυπουργού και συγκυβερνώντων, με αποτέλεσμα να έχουν απολέσει την αξιοπιστία τους. Και ετοιμάζουν συστηματικά το νέο ΠΑΣΟΚ του αύριο που θα είναι το ΣΥΡΙΖΑ.

Τι σημαίνει η ''προσεκτική'' προβολή τελευταία, του Α. Τσίπρα, από το ''μιντιακό κατεστημένο'' ΗΠΑ και Ελλάδας (θυμίζει περίοδο 1979-81), οι θέσεις του οποίου για το μη βιώσιμο χρέος της Ελλάδας, ταυτίζονται σχεδόν με αυτές των ΗΠΑ.

Τις ΗΠΑ ενοχλεί και η ''παράδοση άνευ όρων'' της ελληνικής τρικομματικής κυβέρνησης, στην Γερμανία. Το Στέητ Ντηπάρτμεντ ''μελετά'' πάλι, 32 χρόνια μετά, συμπεριφορές... Ανδρέα Παπανδρέου, ''διαβάζοντας'' έτσι και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τον...''ανάλαβαν'' Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι- αναλυτές. Γεγονός που φαίνεται τελευταία και από τις ''ήπιες'', αλλά ουσιαστικές φιλολαϊκές δηλώσεις και ομιλίες του.

Tips  Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα, από τις 27 χώρες της Ε.Ε.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------