Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Ο στόχος των ανθελλήνων εθνοπροδοτών για να μην τιμωρηθούν για τις κλεψιές τους και για όλες τις προδοτικές συμφωνίες που υπεγράφησαν: Θέλουν να αρπάξουν την Ελλάδα και να εξαφανίσουν το γένος των Ελλήνων  ή να το καταστήσουν όμοιο με τους Παλαιστίνιους, χωρίς γη και Πατρίδα! χρησιμοποιώντας τα εκατομμύρια των δολοφόνων λαθροεισβολέων λαθρομεταναστών ισλαμιστών που τους υποστηρίζουν το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα τσιράκια τους εις βάρος των Ελλήνων εργατών.

 
Γι' αυτό λέμε ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Ρατσιστική επίθεση Πακιστανών σε βάρος  δύο Ελλήνων είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα ομάδα δέκα Πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκε αναίτια σε δύο Έλληνες,  αγόρι και κορίτσι, που περνούσαν από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.
Από την επίθεση των Πακιστανών η 19χρονη και ο 20χρονος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν
σε νοσοκομείο της Αττικής. Η νεαρή φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο 20χρονος τραύμα στο κεφάλι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο θύματα έχουν χτυπηθεί στο κεφάλι γεγονός που αποδεικνύει την πρόθεση των Πακιστανών να σκοτώσουν τους δύο Έλληνες. Από τη δεκαμελή ομάδα των δραστών, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------