Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος θυμάται τις θέσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες;

Δείτε στο διάγραμμα πως λειτουργεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, και όσο εμείς παραμένουμε αδρανείς η αγορά θα γεμίσει από λαθρομετανάστες και μεγάλο μέρος από Έλληνες εργαζόμενους θα παραταχθούν πίσω τους για ένα κομμάτι ψωμί.

 Στο διάγραμμα παρουσιάζονται τα ακόλουθα:
Όλοι οι λαθρομετανάστες, δηλαδή το 100% προσπαθεί να βρει δουλειά στην Ελληνική αγορά εργασίας και μάλιστα με την εφαρμογή του «ΔΟΥΒΛΙΝΟ – 2» θα προτιμούνται από τους Έλληνες γιατί θα επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι Εργοδότες για να τους προσλαμβάνουν.
( δείτε όλα τα σχέδια νόμου τα οποία αργά και σταθερά τους προστατεύουν και τους νομιμοποιούν αρχόμενο του νόμου 4046/2012).

Αργά και σταθερά οι Έλληνες που χάνουν την δουλειά τους θα αγγίξουν το 70%.
Από τους Έλληνες εργαζομένους που χάνουν την δουλειά τους, μόνο το 15% ξαναβρίσκει δουλειά στην Ελληνική αγορά εργασίας. οπότε το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων εργαζομένων και κυρίως των νεολαίων φεύγει για το εξωτερικό και ερημώνει η Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο μέρος από τους Έλληνες εργαζομένους σε λίγο καιρό ( 2ο εξάμηνο του 2013), θα παραταχθεί πίσω από τους λαθρομετανάστες για να βρει δουλειά.

Όλες οι ξένες επιχειρήσεις που θα έρθουν να εγκατασταθούν στις εμπορικές ζώνες που θα οριοθετηθούν στη χώρα μας, θα στελεχωθούν με φτηνά εργατικά χέρια λαθρομεταναστών τούς οποίους θα επιδοτεί η Ευρωπαϊκή ένωση «ΔΟΥΒΛΙΝΟ – 2» και υπολογίζεται ότι θα φτάσουν το 1.500.000 και περίπου άλλοι 800.000  θα απασχοληθούν στους υδρογονάνθρακες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------