Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Κομματικές φιέστες για να κοροϊδέψουν τους 88 ανέργους συναδέλφους.

 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ; ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ
Συλλαλητήριο διοργάνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ και το συνδικάτο στην ΝΤΕΛΙΚΑ (SCA) στην πλ. Ελευθερίας (Προσφυγικά) ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου στην Πάτρα. Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Γιάννης Τόλης, τονίζοντας πως «είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ να οργανώσει τη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης!!! στους εργαζόμενους της "Ντέλικα", ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου. Αυτή είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους που το έχουν ανάγκη και όχι τα κροκοδείλια δάκρυα και λόγια εντυπωσιασμού που είδαμε αυτές τις μέρες από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. 

(Στην  κατσαρόλα Τόλη μας να βάλουν έμπρακτη Αλληλεγγύη και βόλτες στην Πάτρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους οι εργάτες;;; Κοροϊδεύετε ωμά τα εκατομμύρια των ανέργων με κομματικές φιέστες)


Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος της Γραμματείας Αχαΐας του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Πάτρας, καταλήγοντας στην πλατεία Γεωργίου.
Τώρα τους έπιασε ο ΠΟΝΟΣ!!!! για το κλείσιμο του εργοστασίου και για τους 88 συναδέλφους;;; Με τον κομματικό τους φανατισμό έχουν διαλύσει όλο τον κλάδο.

Στο πανό ομολογούν ξεκάθαρα τα εγκλήματα που έχουν κάνει για να διαλύσουν την Ελληνική εκτυπωτική βιομηχανία. Διαβάστε τη γράφουν.

Εάν κάνατε τα ίδια για τους απολυμένους συναδέλφους του 902, του ριζοσπάστη και της τυποεκδοτικής τουλάχιστον θα είχατε ένα άλλοθι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------