Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τρίβω στα μούτρα σας αυτή την απόφαση και στα τσοντοκάναλά σας!!!!

Την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη από τις κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007, πρότεινε ο εισαγγελέας καθώς αποδέχθηκε το άλλοθι που προέβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Η πρότασή του έγινε δεκτή και το δικαστήριο αθώωσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Το άλλοθι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στήριξε και ένας γιατρός, που κατέθεσε ότι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, ήταν μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Κατά την ακροαματική διαδικασία εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία. Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει να απαλλαγεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις ανυπόστατες κατηγορίες, γεγονός που δέχτηκε και η έδρα του Δικαστηρίου.

O Πρόεδρος του δικαστηρίου πριν απαλλάξει από τις κατηγορίες τον Ηλία Κασιδιάρη δήλωσε: «Το όλο κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη στηρίζεται στη μαρτυρία της πανεπιστημιακού κυρίας Μαρία Βαβαγιάννη, η οποία, όμως, ήταν αποδυναμωμένη, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Η μαρτυρία της δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα της απλής λογικής.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------