Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τα δικαιώματα των γυναικών θα μπορούσαν να καταστρέψουν την κοινωνία

Η κυβερνώσα Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου προειδοποιεί ότι μια διακήρυξη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών θα μπορούσε να καταστρέψει την κοινωνία, επιτρέποντας στις γυναίκες να ταξιδεύουν, να εργάζονται και να χρησιμοποιούν μέσα αντισύλληψης  χωρίς την έγκριση των συζύγων τους.


Αθήνα 2013
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα εκτιμά ότι η διακήρυξη θα δώσει "στις συζύγους πλήρη δικαιώματα, ώστε να καταγγέλλουν στη δικαιοσύνη τους συζύγους τους, κατηγορώντας τους για βιασμό ή παρενόχληση, υποχρεώνοντας τις αρμόδιες αρχές να επιβάλλουν ποινές στους συζύγους ανάλογες με αυτές που επιβάλλονται για βιασμό ή παρενόχληση από έναν ξένο".

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα προειδοποιεί ότι η διακήρυξη θα δώσει στα κορίτσια ελευθερία στη διάθεση του σώματός τους, θα νομιμοποιήσει την άμβλωση, θα επιτρέψει στους νέους να προμηθεύονται αντισυλληπτικά, θα παράσχει στις γυναίκες ισότητα στο γάμο και θα απαιτήσει από άνδρες και γυναίκες να μοιράζονται καθήκοντα όπως η φροντίδα των παιδιών και οι δουλειές του σπιτιού.

Σύμφωνα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η διακήρυξη θα δώσει "ίσα δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους, θα παράσχει προστασία και σεβασμό στις εκδιδόμενες γυναίκες και ίσα δικαιώματα στις συζύγους μοιχούς και στους γιους που γεννιούνται από σχέσεις μοιχείας".

Το Ισλαμικό Κόμμα του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι παραθέτει 10 λόγους για τους οποίους οι μουσουλμανικές χώρες πρέπει "να απορρίψουν και να καταδικάσουν" τη διακήρυξη, για την οποία η Επιτροπή του ΟΗΕ για το Καθεστώς των Γυναικών αγωνίζεται να επιτύχει συμφωνία μέχρι σήμερα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------