Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Έδιωξαν τους συνδικαλιστες από το εργοστάσιο


Οι εργάτες να εμποδίσουν την διάλυση του κλάδου και το κλείσιμο των τυπογραφείων από τους κομματικούς συνδικαλιστές.
Είναι μονόδρομος η πάλη των εργατών εναντίον της ανεργίας


Στην ALPHA-BETA-ROTO, οι εργαζόμενοι (160 τον αριθμό) παρεμπόδισαν τους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου να εισέλθουν στο εργοστάσιο. Η πλήρη απαξίωση του κατευθυνόμενου κομματικού συνδικαλισμού του ΠΑΜΕ.  

Να βγάλουν συμπεράσματα οι εργάτες για τις δυνάμεις που δρουν στο εργατικό κίνημα, αλλά και συνολικά για το τι κίνημα χρειάζεται σήμερα ο κλάδος. Τα απολιθώματα του κομματικού φανατισμού μόνο στην ανεργία και στην δυστυχία μπορούν να τους οδηγήσουν.

Ακόμα και οι ψηφοφόροι τους έχουν τη χειρότερη ιδέα για τους κομματικούς τους συνδικαλιστές. Οι καιροσκόποι επαγγελματίες αριστεροί συνδικαλιστές συσπειρώθηκαν στο ΠΑΜΕ, διψασμένοι για εξουσία, εδώ και τώρα! Αλλά και οι σκληροί ιδεολόγοι του κομμουνισμού ζαρώσανε στο κομματικό καβούκι, μουρμουρίζοντας δυσαρέσκεια κάπου-κάπου για τις ομαδικές απολύσεις στα κομματικά μαγαζιά μπας και διασώσουν το κόμμα, την χαμένη τους τιμή και την αξιοπιστία τους.

 Η κομματική τους αφοσίωση είναι πάνω από την αφοσίωση στην πατρίδα, και στους Έλληνες αυτό σημαίνει ότι το ΚΚΕ είναι πάνω από την Ελλάδα. Το κόμμα υπερτερεί και ο συνδικαλισμός πρέπει πάση θυσία να εξυπηρετεί το κόμμα. Πού να περισσέψει χώρος για τους εργαζόμενους 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------