Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Οι εργάτες μάζεψαν υπογραφές εναντίον της κομματικής Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου

Επιστολή προς τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου απέστειλε το Σωματείο της ΕΛ-ΠΑΚ με τις υπογραφές 65 εργαζομένων οι οποίοι, όπως αναφέρεται στην επιστολή, δεν χρειάζονται την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου.
--------------------------------  
Συνάδελφοι, αν έχουμε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Τα κομματόσκυλα το μόνο που προσέφεραν στους Έλληνες εργάτες ήταν να διαλύσουν την ελληνική βιομηχανία και να τους οδηγήσουν στην ανεργία.

Εμείς το φωνάζουμε εδώ και καιρό: Το σάπιο κομματικό συνδικαλιστικό σύστημα δεν εξυγιαίνεται. οι κομματικοί συνδικαλιστές και τα λυσσασμένα κομματόσκυλα τους δεν θα πρέπει να περνούν ούτε έξω από τα τυπογραφεία. Η πραγματικότητα έχει διδάξει ότι η συνδικαλιστική κομματική αριστοκρατία όταν δεν μπορεί να ελέγξει τους εργάτες τότε φροντίζει να τους εκφυλίζει.καταστρέφοντας τους και οδηγώντας τους στην ανεργία. Το καπέλωμα και η διάλυση των εργαζομένων δεν θα περάσει.

typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------