Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ... 30χρονος Πακιστανός κτήνος δολοφόνος βιαστής μίας Ελληνίδας στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο ξύπνησαν μνήμες από το άγριο έγκλημα στην Πάρο όπου ένας πακιστανός βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει την 16χρονη Μυρτώ. Αυτή την φορά έγινε παρόμοια επίθεση στην Κρήτη πάλι από λαθρομετανάστη.

Σοκάρει ο απίστευτος εφιάλτης που βίωσε η 46χρονη Ελληνίδα στο Ρέθυμνο. Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και τη βίασε. Όμως η επίθεση απίστευτης αγριότητας δεν τελείωσε εκεί!

Ο δράστης, στην συνέχεια και για να κάμψει την αντίσταση του θύματος, προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος!!!!!!!!

Η Ελληνίδα παρ' όλα τα κτυπήματα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράκου, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον Πακιστανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Η γυναίκα, νοσηλεύεται, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση .

Ο 30χρονος, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό της 46χρονης και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Το φαινόμενο των «βίαιων, δολοφονικών, ρατσιστικών συμπεριφορών» εναντίον Ελλήνων θα χαρακτηρισθεί ποτέ ως μια από τις πιο σημαντικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα;;;
 να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------