Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

H ψευτοδημοκρατία έκανε τα πράγματα πιο σάπια και από τα σάπια

Όσες αναλύσεις και να κάνεις, όσους αναλυτές μπουρδολόγους και να ακούσεις για το τι έγινε και για το τι θα γίνει τίποτε δεν θα έχει τη μοναδική αλήθεια στην οποία οφείλονται όλα αυτά.

Από την στιγμή που η απονομή της δικαιοσύνης και οι εθνικοί στόχοι εξαφανίστηκαν από την Ελληνική κοινωνία ήταν γραφτό όλα να διαλυθούν και να φθάσουν εδώ που έφθασαν.

Το ένστικτο σε σπρώχνει σε εθνική λύση διότι μόνο σαν έθνος Ελλήνων μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις των καιρών,αλλά έχεις παρκάρει τις ελπίδες σου στις αποθήκες των αναχωμάτων ανθελληνικών ομάδων και κομμάτων που και αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από υποτακτικούς και λακέδες προδοσίας και αφελληνισμού.

Έχουν περάσει στην συνείδηση του κάθε πολίτη ότι αυτός που έχει μία θέση ισχύος και ορίζει την δικιά σου ζωή, είναι κάτι που υπερβαίνει εσένα και το δίκαιό σου.

Σε έχουν πείσει ότι ο πολιτικάντης με τα τσιράκια του είναι θεσμός κι αν πειράξεις τον θεσμό θα τιμωρηθείς. ύπουλα και μεθοδικά όπως μόνο ένας πολιτικάντης μπορεί να σκεφτεί.

Όταν ο κάθε ένας μας έχει συνειδητοποιήσει ότι τελικά αυτό που έχει απέναντι του δεν είναι τίποτε άλλο από μία πολιτική καρικατούρα που εξυπηρετεί μόνο τα ατομικά και συντεχνιακά του συμφέροντα, τότε θα καταλάβεις ότι ο ισχυρός είσαι εσύ, αυτός που τηρεί και πιστεύει στους άγραφους και φυσικούς νόμους του Έθνους και των Ελλήνων.

Ντροπή σε όλους για την αδιαφορία μας. Ένοχη σιωπή των πάντων  καθώς ο κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει ενώ εσύ καταστρέφεσαι, αυτοκτονείς και ονειρεύεσαι να πας μετανάστης για να αφήσεις την χώρα σου και τα παιδιά σου στα θηρία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------