Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κουτσούμπα προχώρα σας θέλει όλους η Ντόρα

Την Ελλάδα δεν την κατέστρεψαν οι κυβερνήσεις αλλά οι ανθελληνικές λαθρολάγνες αντιπολιτεύσεις. Τα Μνημόνια δεν τα ψήφισαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις αλλά τους έστρωνε χαλί η κάθε λογής προδοτική αντιπολίτευση. 

 Με την ανακοίνωση της εξαγοράς των υδροηλεκτρικών φραγμάτων από ιδιώτες βγήκαν οι κομματική συνδικαλιστές τα λεγόμενα κομματόσκυλα όλων των χρωμάτων, διορισμένοι οικονομημένοι και βολεμένοι χρόνια και καλούν τον λαό να σηκωθεί από τον καναπέ, να αντισταθεί, γιατί τού παίρνουν ακόμη και το νερό.

Τώρα το πήραν χαμπάρι;;;
Καλούν εσένα τον άνεργο που σου έκοψαν το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα να αγωνιστής γιατί ο ιδιώτης ουσιαστικά δεν θα συνεχίσει να τους ταΐζει το πιλάφι και να βολεύει παιδιά και συγγενείς στα υπουργεία, στο δημόσιο και στο παράδεισο των κομματόσκυλων που ζούσαν τόσα χρόνια.

Τα ποτίσματα του θεσσαλικού κάμπου τον μάραναν.
Και νομίζεις ότι εκεί κάπου στην άκρα αντιπολίτευση της αριστεράς έχεις την τελευταία γραμμή άμυνας.  Αμ δε!.....
Το πρώτο πράγμα που τόλμησε να ξεστομίσει ο ΓΓ του ΚΚΕ, Κουτσούμπας, στις 26 Μαΐου 2013 ήταν το εξής: “Είναι επείγουσα και απαραίτητη περισσότερο από ποτέ η εκτροπή του Αχελώου που θα μπορούσε να ποτίσει όλο τον θεσσαλικό κάμπο”.

Δεν γνώριζε τίποτε το 2013 για την ιδιωτικοποίηση του νερού ο Κουτσούμπας μας, η οποία δρομολογήθηκε από το 2009 με κοινή υπουργική απόφαση επί κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή, και με την οποία οι εθνικοί υδάτινοι πόροι του λαού, του εργάτη και της λαϊκής οικογένειας για λόγους τουριστικής ανάπτυξης (sic;) παραχωρούνταν σε ιδιώτες μετά Βαΐων, σφυροδρέπανων και κλάδων.

Δεν γνώριζε ο ανεπάγγελτος Κουτσούμπας μας ότι με την εκτροπή του Αχελώου μπαίνει μπροστά το φράγμα Συκιάς που θα πάει και αυτό σε ιδιώτη παρέα με όλο τον Αχελώο;;; Τα ποτίσματα του θεσσαλικού κάμπου τον μάραναν. Ας μας πει τώρα ο Κουτσούμπας μας πόσο θα κοστίζει το κυβικό για πότισμα μέσω της ιδιωτικής εταιρείας;;;

Πάρτε λοιπόν τα χάπια σας διότι τέτοιες μικρές ιστορίες κομμουνιστικής, σοσιαλιστικής, συνδικαληστικής παράνοιας και προδοσίας συνέβαιναν συνεχώς τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας και δυστυχώς συμβαίνουν, ακόμη και σήμερα.

Αφού τολμούν προεκλογικά να εγκληματούν με τέτοια άνεση φαντάσου μετεκλογικά με την δημοκρατική ψήφο σου τι έχουν στον συρτάρι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------