Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Το κόλπο καλά στημένο και με αθωότητα

 Μας έχουν κυκλώσει από παντού

άχρηστη
 ProWork  Το κόλπο καλά στημένο και με αθωότητα αφού μπροστά το Κίνημα αυτό, έχει βάλει τους νέους.

Τι στόχο έχει λοιπόν το συγκεκριμένο Κίνημα; Προσκαλεί βορειοευρωπαίους ηλικιωμένους να τους δοθούν Ελληνικά  εγκαταλελειμμένα χωριά και να τα αναζωογονήσουν με δύο φοβερά και τρομερά επιχειρήματα:

α) Οι γέροι της Βόρειας Ευρώπης θα ζήσουν σε ζεστό και ηλιόλουστο κλίμα και

β) Οι άνεργοι νέοι της Ελλάδας θα βρίσκουν δουλειά κάνοντας το υπηρετικό, νοσηλευτικό προσωπικό και γενικώς τους μαύρους ιθαγενείς, τις φιλιππινέζες κλπ για ένα ξεροκόμματο.

Κοινώς θα ξεσκατίζουν τα πλούσια γερόντια του βορρά που θα έχουν γη και ύδωρ στην κατεχόμενη Ελλάδα. Την ίδια ώρα που τα δικά μας γερόντια, τους πατεράδες και τις μανάδες μας τα κομματόσκυλα τα έχουν καταδικάσει σε θάνατο, κόβοντάς τους ακόμα και τα φάρμακα και  πετώντας τα στον καιάδα. Το μόνο πρόβλημα" μας πλέον θα είναι πώς ¨θα ξεπουλήσουμε τα πάντα για να οικονομήσουν οι λίγοι από τους πλούσιους γέρους του Βορρά.

Την ώρα λοιπόν, που πλακώνονται κόμματα και κομματίδια στην Ελλάδα το ποιος θα μοιράσει τις περισσότερες ιθαγένειες για να κάνουν Έλληνες, τους λαθρομετανάστες, η πόρτα ανοίγει για τους γέρους μετανάστες από τα Βορειοδυτικά καλώντας τους νέους μας να παραδώσουν την χώρα για ένα μεροκάματο ορντινάντσας



Θα δεις που εντελώς τυχαία αυτά τα χωριά που θα δοθούν τζάμπα στους συνταξιούχους του Βορρά θα έχουν δικά τους νερά, χωράφια, αρχαιολογικούς χώρους, λίμνες και ποτάμια.

Τότε, όταν θα πάρεις χαμπάρι Έλληνα ότι τα χωριά που πολέμησες για να μένουν ελληνικά δεν είναι δικά σου, το πανό που θα σου δώσει το ΚΚΕ και η πολύπολιτισμική αριστεράντζα! να αναρτήσεις για αντίσταση θα σε κάνει να καταλάβεις ότι έχουν συντελέσει όλοι μαζί με τις ιδέες τους και την αλληλεγγύη που βρωμάει από όλες τις μεριές για την παράδοσης της χώρας.

Η Ελλάδα μας δεν δέχεται απλά επίθεση, η Ελλάδα αλώνεται κάθε μέρα χωρίς κανένα πολιτικό κόμμα να φέρει αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει, παρά μόνο όταν θέλει να κάνει ντόρο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------