Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΜΕGΑ moy

Νέες σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο Mega. Το προσωπικό συζητείται να μειωθεί κατά 100 με 150 άτομα (!), ενώ αναζητούνται νέα πρόσωπα για το δελτίο ειδήσεων, με παράλληλη επιδίωξη τη μείωση των αποδοχών τους. Στόχος είναι να μπορέσει το Mega να γίνει εκ νέου ένα ανταγωνιστικό κανάλι, που θα δίνει έμφαση στο !;;;;;! . Παραμένει, όμως, ανοικτό το ζήτημα των χρημάτων που θα χρειαστεί ο σταθμός αυτήν τη χρονιά.


Κατά την παρουσίαση της οικονομικής πορείας του σταθμού εκτιμήθηκε πως πρέπει να γίνουν απολύσεις 100 με 150 εργαζομένων στο κανάλι, που απασχολεί περίπου 500 άτομα. Παράλληλα, συμφωνήθηκε πως πρέπει να γίνει νέα μείωση στις αποδοχές της ελίτ των δημοσιογράφων του δελτίου ειδήσεων, ώστε να προσεγγίσουν εκείνες των υπόλοιπων σταθμών.

Για το πρόγραμμα επισημάνθηκε πως οι παραγωγές πρέπει να έχουν ακόμη πιο χαμηλό κόστος και, όσο είναι εφικτό, να συνεχίσουν να μεταδίδονται επαναλήψεις.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------