Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το "δέσιμο" της εκτυπωτικής μονάδας των εκδοτών με τα πρακτορεία

Οι ισχυροί του Τύπου ξεκίνησαν και συζήτηση με θέμα το μέλλον της εκτυπωτικής μονάδας "Ίρις Εκδοτική".

Το "δέσιμο" της εκτυπωτικής μονάδας των εκδοτών με τα πρακτορεία που ελέγχουν οι ίδιοι εκτιμάται ότι θα έδινε μια δυναμική και στους δύο κλάδους, ενώ θα βοηθούσε σημαντικά στην ενίσχυση του κύκλου εργασιών της "Ίριδας".

Έχοντας ως δεδομένο τη μείωση των τζίρων από τις εκτυπώσεις, αναζητούν τρόπους για να διατηρήσουν ζωντανή και τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, εκτός από την προσπάθεια για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στο μαγαζί, εσχάτως έχει πέσει και η ιδέα της επιθετικής πολιτικής έναντι του ανταγωνισμού.

Το μεγάλο πρόβλημα για την "Ίριδα" έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις που έχουν έναντι της επιχείρησης ΔΟΛ και "Πήγασος", οι οποίες αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ. Πέραν, όμως, του επενδυτή, οι Μπόμπολας και Ψυχάρης φαίνεται να εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μπουν ως μέτοχοι στην "Ίριδα" τα δύο πρακτορεία διανομής. Μια τέτοια κίνηση θα ήταν ακόμα πιο εύκολη στην περίπτωση που προχωρούσε η συγχώνευση "Άργους" και "Ευρώπης".

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------