Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τα λαμόγια του λαθρολάγνου συνδικαλισμού και η κατάντια της Ελληνικής εργατικής τάξης

Το παιχνίδι του παραγοντισμού τελείωσε.
Ποιος εκπροσωπεί ποιον;
Η εκπροσώπηση των Ελλήνων εργατών χάνεται στα θολά νερά του συνδικαλισμού, της πολιτικής και της κομματοκρατίας αφού μέλη τους δεν είναι Έλληνες, αλλά κομματόσκυλα, σφραγίδες νομικών προσώπων.


Είμαστε όλοι μόνοι μας απέναντι σε ένα αφιλόξενο και εν πολλοίς εχθρικό κράτος. Για πολλές δεκαετίες έχει χαθεί το μέτρο. Είναι ζήτημα χρόνου η αποκατάσταση του μέτρου που δεν θα προκύψει από κάποιο μαζικό κίνημα. Θα προκύψει από μειοψηφίες ή από άτομα θυμωμένα που θα πολιτικοποιήσουν την οργή τους.  

4 εκ Ελλήνων βρίσκονται σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας με ετήσια έσοδα λιγότερα των 4.000 ευρώ, 1,8 εκατομμύρια άνεργοι, 750.000 ανασφάλιστοι χωρίς καμία πρόσβαση στο ΕΣΥ, (ανάμεσα τους και χιλιάδες παιδιά που δεν έχουν καν εμβολιαστεί) 460 χιλιάδες επιχειρήσεις κατεστραμμένες  και 8.000 αυτοκτονίες Ελλήνων για οικονομικούς λόγους.

Κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί με την αποτελεσματικότητα των συνδικαλιστών εάν δεν έσφιγγαν τα πράγματα και εάν η οικονομική θέση των Ελλήνων δεν είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ.

Η «ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
Σήμερα οι συνδικαλιστές (ομοσπονδίες, συνομοσπονδία κλπ) δικαιούται 15νθήμερη άδεια μηνιαίως ή πλήρη απαλλαγή από τα καθήκοντα τους χωρίς μείωση μισθού.

Οι star της σφιγμένης γροθιάς
Ο Έλληνας συνδικαληστής πληρώνεται ενώ απεργεί, προκαλεί χάος αδιαφορώντας για το κοινωνικό κόστος, εκπροσωπεί όλο και λιγότερους, χρηματοδοτεί τα στελέχη του από παροχές του κράτους εργοδότη – δηλαδή του εξ ορισμού κοινωνικού του «αντιπάλου», έχει απαλλαγή από εργασία, εισπράττει προκλητικούς μισθούς και έχουν δοθεί χιλιάδες πλουσιοπάροχες πρόωρες συντάξεις στους «σταρ της σφιγμένης γροθιάς» και του ξεχειλωμένου τραπεζικού λογαριασμού.

Η Ελληνική συνδικαλιστική μαφία
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας την δεκαετία 2000 – 2010 δόθηκαν στις συνδικαλιστικές ενώσεις 177.000.000 εκατομμύρια ευρώ, από τα Δημόσια Ταμεία, χωρίς παραστατικά!
Οι φορολογούμενοι - δηλαδή εσύ και εγώ – πλήρωσαν 177.000.000 εκατ. ευρώ από τον ιδρώτα τους και το Κράτος τα έδωσε στα «αγαπημένα του παιδιά», χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι τα έκαναν!

Ο συνδικαλισμός σήμερα είναι ένας από τους δύο πόλους της κρατικής Μαφίας: ενδιαφέρεται μόνο για τα σκανδαλώδη συντεχνιακά προνόμια, τρέφεται από τη διαφθορά που τη στηρίζει με νύχια και με δόντια, προδίδοντας ταυτόχρονα την εργατική βάση για λογαριασμό της οποίας υποτίθεται ότι δρα.
Οι κομματικοί συνδικαληστές είναι οι συστημικοί εκπρόσωποι του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος εξουσίας που εξόντωσε την Ελληνική κοινωνία, και μετέτρεψε τη χώρα σε αποικία χρέους.
Ενώ το καθεστώς με την ανοχή των εκπροσώπων του λαού θριαμβολογεί πάνω στα πτώματα εκατομμυρίων Ελλήνων που καταδίκασε σε εξαθλίωση.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------