Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέες εφημερίδες από Χατζηνικολάου και "Παραπολιτικά" - Σε στιλ "Espresso" το νέο ημερήσιο φύλλο από τον Γ. Κουρτάκη

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχει βγει στα περίπτερα η νέα οικονομικο-πολιτική εφημερίδα που ετοιμάζει το Real group των Α. Κουρή - Ν. Χατζηνικολάου. Διευθυντής του νέου φύλλου, με το όνομα «Αγορά», θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήδη έχει αρχίσει να στελεχώνει το φύλλο κυρίως με προσωπικό από τα υπόλοιπα μίντια του ομίλου, χωρίς αυτό να αποκλείει κι εξωτερικές συνεργασίες.

Από την άλλη πλευρά του ανταγωνισμού έρχεται ο Γιάννης Κουρτάκης του Ομίλου των "Παραπολιτικών", που αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα - θυμίζουμε ότι ο Κουρτάκης είχε προσπαθήσει (ανεπιτυχώς) να πάρει τον τίτλο της εφημερίδας «Επενδυτής».  
 
Εκτός από τον ανταγωνισμό με τον Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο και τα σαββατιάτικα φύλλα, ο Κουρτάκης σκέφτεται να μπει και στην αγορά των ημερήσιων φύλλων βγάζοντας στα περίπτερα και lifestyle έντυπο (στιλ Εspresso) το οποίο θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας.
 
 Η αρχική ιδέα λέγεται ότι είναι του τηλεπαρουσιαστή που έχει προϋπηρεσία και εμπειρία σε τέτοιoυ είδους θέματα - πέρα από τα τηλεοπτικά πρωινάδικα έχει περάσει και από το lifestyle ένθετο στη Real του κουμπάρου του Χατζηνικολάου. 
 
Θυμίζουμε ότι ο Λιάγκας αποχώρησε πρόσφατα από το Real group και κατέληξε στον όμιλο των "Παραπολιτικών" κάνοντας ραδιοφωνικό δίδυμο με τη Μανωλίδου...

«Βγάλε τη χολή σου Μανωλίδου! Αν δεν “πατάει” ο ένας τον άλλο στο ραδιόφωνο δεν έχει ενδιαφέρον». Aυτά ειπώθηκαν στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή των Γιώργου Λιάγκα - Ευγενίας Μανωλίδου στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.

  Έκτοτεο Λιάγκας και σε καθημερινή βάση προβοκάρει τη σύζυγο του... μπουμπούκου και παίζει με τα νεύρα της περιμένοντας το πότε θα εκραγεί.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------