Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Tο τζαμί είναι απλά ο Δούρειος Ίππος

Έλληνες βοηθήστε την πατρίδα.
Πόσο «κακή» είναι η Ελλάδα;
Κάποιοι παίζουν με τη "φωτιά"



Προπαγανδιστικό βίντεο παρουσιάζει τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα ως καταπιεσμένους και καλεί σε “απελευθέρωσή τους”.

Μετά τα συνθήματα στους τοίχους που καλούσαν τους Ισλαμιστές σε τζιχάντ, τώρα έρχεται το Al Jazzera, να μιλάει για καταπιεσμένους μουσουλμάνους στην Αθήνα θέτοντας τις βάσεις για το επόμενο επεισόδιο.

Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα παρακολουθεί έντρομη τις κτηνωδίες που διαπράττουν σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, μιλούν μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα.

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Walid Abdul Rahman, το λέει πεντακάθαρα, μεταξύ άλλων, στο 6:38 σε άπταιστα Ελληνικά:  “Δεν μπαίνω στην λογική ή στην προοπτική πως θα γίνει ένα νόμιμο τζαμί και θα κλείσουν τα παράνομα…”

ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟΣ
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο πλάνο από τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη με πλάνα από την βουλή, από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, το Αστεροσκοπείο, το τζαμί έξω από το μοναστηράκι με φόντο την Ακρόπολη, και όλη την Αθήνα. “This will happen”.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------