Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Το μέλλον της χώρα και των Ελλήνων προδιαγράφεται τραγικό.

Ισλαμιστές της ISIS έρχονται στην Ευρώπη υπό το μανδύα του «πρόσφυγα» σκοπεύοντας να δημιουργήσουν πυρήνες της οργάνωσης σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αναφέρουν οι
αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Την πληροφορία αυτή οι αμερικανικές υπηρεσίες την πήραν από υποκλαπείσες επικοινωνίες της ηγεσίας της οργάνωσης.

Όπως ανέφερε η δημοσίευμά της η κυριακάτικη Bild (Bild Am Sonntag) η οποία επικαλείται πηγές από τις αμερικανικές υπηρεσίες η τρομοκρατική οργάνωση της ISIS μη θέλοντας να χρησιμοποιήσει μεθόδους μεταφοράς στελεχών της στην Ευρώπη μέσω αεροπορικής συγκοινωνίας εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας φροντίζει να στέλνει στελέχη της μεταμφιεσμένα ως προσφυγές στην Τουρκία (τα οποία ούτως ή άλλως κυκλοφορούν ελευθέρα βέβαια) και από εκεί στα παράλια για να καταλήξουν στην Ελλάδα.

Εξαιτίας των χαοτικών συνθηκών στα τουρκο-συριακά σύνορα είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν στελέχη της ISIS μέσα σε αυτό το κύμα των προσφύγων» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Bild.

Κατακόρυφη αύξηση κατά 223,22% τον τελευταίο χρόνο σημείωσαν οι αφίξεις “μεταναστών” στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------