Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το’ χουν αυτό οι πάσης φύσεως αριστεροί, άλλα να λένε κι άλλα να πράττουν.

Προ των αυτοδιοικητικών εκλογών ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ δηλ., είχε αναλάβει μονοπωλιακά την προβολή και την προώθηση του αγώνα των καθαριστριών προκειμένου να επαναπροσληφθούν. Μέχρι και στις Βρυξέλλες στο ευρωκοινοβούλιο τις κουβάλησαν.

Και ενώ αυτές οι «έρμες» είχαν χρωματίσει τον "αγώνα" και παίζανε το παιχνίδι τους με τα κομματικά χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Δούρου μόλις πήρε τις ψήφους τους και έγινε περιφερειάρχης τις αγνόησε.

Όχι μόνο έκλεισε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού, ενώ μέχρι εχθές κατήγγειλαν μαζί με τους άλλους κομμουνιστές του ΚΚΕ αυτού του είδους τις εταιρείες για δουλεμπορία και στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων, αλλά επιπλέον τις εμπαίζει λέγοντας ότι η πρόσληψή τους στην περιφέρεια θα εξευτέλιζε τον αγώνα τους τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει ολόψυχα η κυρία Δούρου. 

Για όλους αυτούς τους πολιτικούς, δημοσιογράφους και συνδικαληστές που επιδιώκουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην Λίθινη εποχή, όλοι οι εργαζόμενοι είναι πιόνια και υποχείρια που εξυπηρετούν τα προσωπικά, οικονομικά, πολιτικά και κομματικά τους συμφέροντα ..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------