Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω....



“Σε μια κανονική χώρα, όπως λέει κι ο πρωθυπουργός, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο κ. Ντινόπουλος. Δεν είναι δυνατόν να γλιτώνει εισφορές ένας βουλευτής που ψήφισε το PSI. Δεν είναι δυνατόν να του ζητάει ο ΕΔΟΕΑΠ τα οφειλόμενα, και να μην το κάνει, κι αντ’ αυτού να βγάζει ανακοινώσεις που δεν απαντούν στο θέμα”, σημειώνει ο Δ. Τρίμης.
 
 
Π. Χριστοδουλίδου:
“Δεν χωρούν δικαιολογίες,
ψεύδη και θεατρινισμοί, κ. Ντινόπουλε”


Το θράσος όταν είναι και αποδεικνύεται απύθμενο μπορεί πραγματικά να φτάσει στην προκλητική και άκρως απαράδεκτη πράξη ενός μνημονιακού βουλευτή και υπουργού, πρώην «συναδέλφου» μας, να ζητεί να ασφαλιστεί ως άνεργος… Να οφείλει στον ΕΔΟΕΑΠ εισφορές, ύψους, τουλάχιστον 26 - 27.000 ευρώ…. Και να τολμά να διαψεύδει αδιαμφισβήτητα γεγονότα, για να βγει και…λάδι.

Εδώ δεν χωρούν δικαιολογίες, ψεύδη και θεατρινισμοί. Την ώρα που μαζί με τους συναδέλφους του βουλευτές της άθλιας συγκυβέρνησης ψηφίζει αντιλαϊκά, φοροεισπρακτικά και απάνθρωπα μέτρα, που στέλνουν στην ανεργία εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας και μεταξύ αυτών και χιλιάδες πρώην συναδέλφους του, ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος απαιτεί να ασφαλίζεται για την περίθαλψη του ως άνεργος δημοσιογράφος.

Και όταν αυτό αποκαλύπτεται, γιατί κάποτε θα γινόταν και αυτό, όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να το αποκρύψουν, αντί να βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη, να πληρώσει όσα οφείλει και να εξαφανιστεί από προσώπου γης, εμφανίζεται και θιγόμενος, λέγοντας ασύστολα ψέματα.

Αυτό που αξίζει στον κ. Ντινόπουλο, όπως και στους πραγματικούς συναδέλφους του, μνημονιακούς βουλευτές που έριξαν μαύρο στη δημόσια ΕΡΤ και στη δημοκρατία και προσπαθούν να φιμώσουν οποιαδήποτε ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή, είναι να εισπράξει μαύρο και μάλιστα κατράμι από τον ελληνικό λαό οριστικό και αμετάκλητο.

Πόπη Χριστοδουλίδου
Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ
 
 Διυλίζοντες τον κώνωπα την δε κάμηλον καταπίνοντες. Ματθ. 23,24

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------