Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε τα κατορθώματα του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Κατέστρεψαν τους εργάτες

Η ομηρία των εργαζομένων από το ΚΚΕ πρέπει επιτέλους να σταματήσει

Μετά από εκατοντάδες απεργίες και στάσεις εργασίας στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και με την καθοδήγηση πάντα των εργατοπατέρων του κκε κατάφεραν οι κομματικοί συνδικαληστές να διαλύσουν τα πάντα, να διώξουν τα πλοία και να οδηγήσουν στην ανεργία και στην εξαθλίωση 280.000 οικογένειες από το Πέραμα μέχρι την Ελευσίνα.

Κραυγή αγωνίας από το σωματείο εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας, που αναφέρει: "Τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε Τεράστια, Εργαζόμενοι σιτίζονται από τα συσσίτια της εκκλησίας , καθημερινά η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα των Εργαζομένων, κατασχετήρια από τράπεζες, Παιδιά Εργαζομένων αναγκάστηκαν να διακόψουν τις σπουδές τους και να πάρουν αναβολή από την Στρατιωτική τους Θητεία..........

Συντρόφια θυμάστε τις μπύρες που κερνάγατε στο Πέραμα τους ανεγκέφαλους που σας ακολουθούσαν για να καθυστερούν τα πλοία, να χάνουν τις ημερομηνίες και τα φορτία τους και να μην ξαναέρχονται Ελλάδα.

Φωνάζατε ότι "τα λιμάνια ανήκουν στο λαό" και κλείνατε τις πόρτες για να μην μπορεί να δουλέψει κανένας. Στο όνομα του κομματικού εργάτη κάνατε τα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Καταστρέψατε την Ελληνική εργατική τάξη. Η νέα μονοήμερη περιπατητική βόλτα σας την 1/11/14 για την ανεργία που δημιουργήσατε δεν θα σας σώσει.

Τα κομματόσκυλα κατάντησαν τους Έλληνες εργαζομένους και τον Ελληνικό λαό ζητιάνους.
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν και στην Ελληνική τυπογραφία.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------