Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Οι Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

το «Κώμα του λαού»  Όταν το ΚΚΕ πανηγύριζε ΈΞΑΛΛΑ για την νίκη του ΠΑΣΟΚ του 1981!

Είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΚΚΕ, "Ριζοσπάστη", την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ, το 1981!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !! ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΚΚΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ  ΓΡΑΜΜΗ  ΤΑ .... ΜΑΤ!!

Τα όσα γράφονται σχετικά με το ρόλο του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκαν πλήρως.
Τα δήθεν αριστερά καθάρματα , παρά την κοινωνική κατακραυγή. έπαιξαν για μια ακόμη φορά τον ρόλο τους. Το ΚΚΕ ξέρει πολύ καλά από φασισμό, αφού αποτελεί μια πολύ καλά οργανωμένη συντεχνία, είναι μια βάρβαρη συνωμοσία μιας κλίκας εξουσιαστών απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του που τα οδηγεί σαν πρόβατα στη σφαγή.

Μια κλίκα κομμουνιστών που ενώ κάνει τις πιο αποτρόπαιες πράξεις, στη συνέχεια προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν θύμα και να εκμεταλλευτεί το θάνατο ανθρώπων, όπως στην περίπτωση του άτυχου ανθρώπου που πέθανε από παθολογικές αιτίες κι όχι από τις πέτρες διαδηλωτών, όπως θα ήθελαν.

Είναι λυπηρό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν και ακολουθούν κόμματα και εξουσιαστικές ιδεολογίες γενικά, αλλά και το ΚΚΕ ιδιαίτερα. Όσο για το ποιοι συνεργάζονται με το κράτος και το στηρίζουν δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Το ΚΚΕ σαν γνήσιος συνεχιστής των πλέον αποτρόπαιων στιγμών της ιστορίας, καυχιέται για τον Στάλιν που υπέγραφε συμφωνίες με τον Χίτλερ. Ο γραμματέας του ΚΚΕ Ζαχαριάδης που πρόσφατα αποκαταστάθηκε ήταν που γύρισε φρέσκος και καμαρωτός από το Νταχάου, όπου άλλοι είχαν αφήσει τα κόκαλά τους.

Συνεπώς, τόσο οργανωτικά όσο και ιδεολογικοπολιτικά ο τίτλος του φασίστα σαν πρώτο ή σαν δεύτερο συνθετικό ανήκει σ’ αυτούς που επάξια τον κατέκτησαν και τον συντηρούν: Στους ιθύνοντες του ΚΚΕ και σ’ όσους για λόγους ποταπών συμφερόντων το αποδέχονται και το ακολουθούν.

Κατάλαβες τώρα Έλληνα εργαζόμενε πως παίζει το παιχνίδι του συστήματος πάνω στις δικές σου πλάτες το ανθελληνικό ΚΚΕ. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο μέχρι να διαλύσουν τα πάντα και να σε αντικαταστήσουν από τα ταξικά σου αδέλφια που είναι τα μόνα που τους ψηφίζουν.-


Όποιος πέφτει στα χέρια των ΚΝΑΤ του ΚΚΕ λιντσάρεται και παραδίνεται στους μπάτσους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------