Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα δεν κατάλαβες;

Ακόμα δεν κατάλαβες Έλληνα τι ετοιμάζουν για τα παιδιά σου και τους αγέννητους;

Προσπάθησε τώρα να εξηγήσεις σε ένα άνεργο με δύο παιδιά που πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και φόρο σε κάποιο ανύπαρκτο εισόδημα γιατί κάποτε είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο και τώρα είναι τεκμήριο τι πρέπει να κάνει.

Όλοι όσοι κυβέρνησαν ετούτο τον ευλογημένο τόπο, υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού με ασύστολα προεκλογικά και ανεφάρμοστα ψεύδη.

Πολλές φορές δε, αυτή η εξαπάτηση άγγιξε τα όρια της διαστροφής και της παράκρουσης, μετατρέποντας τον πολιτικό που διεκδικούσε την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας, από άκακο φαινομενικά αρνάκι, σε αιμοσταγή λύκο, όταν αναλάμβανε την Εξουσία.

Ποτέ μα ποτέ δεν εφάρμοσαν κατά το ελάχιστο τα προεκλογικά τους προγράμματα – με τα οποία τους επέλεγε ο λαός - και όταν η κυβερνητική τους αποτυχία αντανακλούσε σε μειωμένα δημοσκοπικά αποτελέσματα, αυτοί χωρίς ίχνος εγωισμού, περηφάνιας και ευθύνης, προσπαθούσαν συνεπικουρούμενοι και από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και τους συνδικαληστές να πείθουν το λαό πως εκείνος τους εξέλεξε και βεβαίως έχουν την δεδηλωμένη διακυβέρνησης της χώρας..



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------