Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Η Τουρκία ζητά να ΦΥΓΕΙ ο ελληνικός ΣΤΡΑΤΟΣ από το ΑΙΓΑΙΟ


Δεν άργησε ο Τούρκος Πρόεδρος και λίγες ώρες μετά την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, προχώρησε σε de facto αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου.
Σε απάντηση των δύο ελληνικών ΝΟΤΑΜ Α 2088/16 και Α2077/16 για πραγματοποίηση ασκήσεων στο Αιγαίο από 2 έως 7 Οκτωβρίου από την Πολεμική Αεροπορία σε περιοχές που εμπίπτουν είτε σε ελληνικό εναέριο χώρο είτε στο FIR Αθηνών (Άσκηση Παρμενίων), η Τουρκία εξέδωσε τις δικές της ΝΟΤΑΜ Α4233/16 και Α 4232/16 που τονίζουν ότι οι περιοχές αυτές δεν είναι ελληνικές!
Σύμφωνα με την τουρκική ΝΟΤΑΜ Α4233/16 η πρώτη ελληνική αναγγελία από την ΥΠΑ ,παραβιάζει την υποχρέωση της Ελλάδας για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βάσει της «Απόφασης των Έξι το 1914», της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάννης (με το Παράρτημα της που συνδέεται με το καθεστώς των Στενών) και της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων του 1947.
Χίος και Ρόδος σύμφωνα με τους Τούρκους δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε στρατιωτικές ασκήσεις ενώ οι νήσοι  Σαμοθράκη,  Ψαρά, Ικαρία, Κάρπαθος και  Αστυπάλαια, πρέπει να έιναι πλήρως αποστρατικοποιημένες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------